Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις ΗΠΑ, με την Τζένη Μπαλατσινού να εκφράζει τη χαρά της.
Ειδικότερα, η μητέρα της νύφης έκανε ένα story στο Instagram, δημοσιεύοντας το τρυφερό φιλί του ζευγαριού στο Δημαρχείο του Τέξας, γράφοντας το εξής: «Σας αγαπώ και τους δύο».
Το επόμενο καλοκαίρι ο γάμος στην Ελλάδα -Οι αναρτήσεις της κυρίας Μέντγουελ
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει προγραμματίσει να παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα. Η Αμαλία Κωστοπούλου πόσταρε μια φωτογραφία με την ίδια νύφη, με κοστούμι και λευκό βέλο να συστήνεται ως κυρία Μέντγουελ.

Επιπλέον, σε βίντεο που ανέβασε αποκαλύπτεται ότι ήταν μια πολύ ιδιαίτερη αλλά και πολύ χαλαρή στιγμή για το ζευγάρι στο δημαρχείο με τον γαμπρό Τζέικ Μέντγουελ να έχει πάει στον γάμο με ένα λευκό t-shirt.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο