Η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη στα Ιόνια νησιά, συνδυάζοντας δουλειά και ξεκούραση.
Η ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό γιόρτασε τα γενέθλιά της στους Παξούς, βρίσκεται ξανά εκεί για τα γυρίσματα της νέας σεζόν του Maestro. Από τους Παξούς, η όμορφη πρωταγωνίστρια βρέθηκε για λίγο στην Κέρκυρα, όπου πέρασε μερικές χαλαρές στιγμές και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από ιδιαίτερα καρέ.
Οι αισθησιακές πόζες της Κλέλιας Ανδριολάτου από την Κέρκυρα
Στις φωτογραφίες που ανάρτησε, η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει μέσα σε μια κουζίνα, φορώντας ένα λευκό τιραντέ μπλουζάκι και ένα μποξεράκι, αποπνέοντας απλότητα και φυσική γοητεία.
«Τα κύματα δεν ρωτάνε αν είμαι έτοιμη», έγραψε στα αγγλικά στη λεζάντα της ανάρτησής της, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια και likes από τους θαυμαστές της.