Αντώνης Ρέμος: Με σπασμένη φωνή αποχαιρέτισε τον Μαζωνάκη, του αφιέρωσε το «Ανήκω σε μένα» -«Γιώργο, έφυγες νωρίς» [βίντεο] - iefimerida.gr

Αντώνης Ρέμος: Με σπασμένη φωνή αποχαιρέτισε τον Μαζωνάκη, του αφιέρωσε το «Ανήκω σε μένα» -«Γιώργο, έφυγες νωρίς» [βίντεο]

Το «αντίο» του Αντώνη Ρέμου στον Γιώργο Μαζωνάκη
Το «αντίο» του Αντώνη Ρέμου στον Γιώργο Μαζωνάκη / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφανώς συγκινημένος και με σπασμένη φωνή αποχαιρέτισε τον Γιώργο Μαζωνάκη ο Αντώνης Ρέμος.

O δημοφιλής τραγουδιστής λίγο μετά την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης για τα 30 χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, θέλησε να αποχαιρετίσει και από σκηνής τον συνάδερφό του Γιώργο Μαζωνάκη.

Αφού ερμήνευσε το πρώτο τραγούδι, ο Αντώνης Ρέμος κάλεσε το κοινό να χειροκροτήσει τον Θανάση Βασιλά, που όπως είπε ήταν «το μπουζούκι που ήταν κοντά» στον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και τον πρώην μαέστρο του, Γιάννη Δίσκο.

«Μια μικρή στιγμή αλλά με πολύ μεγάλη αγάπη, που θέλω σε αυτό το σημείο, όχι με την απουσία μας αλλά με την παρουσία μας να στείλουμε εκεί ψηλά στον ουρανό για τον Γιώργο μας ένα τραγούδι. Γιώργο έφυγες νωρίς» είπε ο Αντώνης Ρέμος με σπασμένη φωνή και ερμήνευσε το «Ανήκω σε Μένα», τη γνωστή επιτυχία του αγαπημένου καλλιτέχνη, με το κοινό να τον ακολουθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ