Η απόδειξη ότι ο Μαζωνάκης έκανε πλασμαφαίρεση επί 42 λεπτά, πριν καταρρεύσει -Το ντοκουμέντο από το μηχάνημα - iefimerida.gr

Η απόδειξη ότι ο Μαζωνάκης έκανε πλασμαφαίρεση επί 42 λεπτά, πριν καταρρεύσει -Το ντοκουμέντο από το μηχάνημα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πλασμαφαίρεση επί 42 λεπτά
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πλασμαφαίρεση επί 42 λεπτά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, έπειτα από ανακοπή στο ιδιωτικό ιατρείο Stem Cell στο Κολωνάκι.

Ειδικότερα, ντοκουμέντο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των γιατρών Ηλία Θεοδωρόπουλου και Ιωάννας Γάκα, καθώς αποδεικνύει πότε ξεκίνησε η διαδικασία της πλασμαφαίρεσης και πόσο κράτησε.

Πρόκειται για φωτογραφία που ανέκτησαν οι Αρχές από το λογισμικό του μηχανήματος, από την οποία προκύπτει ότι ξεκίνησε να λειτουργεί στις 14:14:10 και ήταν σε λειτουργία επί 42 ολόκληρα λεπτά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τη φωτογραφία-ντοκομέντο για την πλασμαφαίρεση που έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης

Ο έλεγχος του ΙΣΑ στο ιατρείο και η δοκιμή στο μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης για τα 42 λεπτά

Η πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Πολυτίμη Λεονάρδου, μίλησε στον ΣΚΑΪ για τους ελέγχους στο ιατρείο.

«Ο ΙΣΑ είχε πραγματοποιήσει έλεγχο στο ιατρείο το 2025, χωρίς να διαπιστώσει ή να γνωρίζει την ύπαρξη μηχανημάτων πλασμαφαίρεσης. Ο Ιατρικός Σύλλογος δεν τα είχε δει και δεν τα ήξερε, δεν τα γνώριζε. Παραπλανήθηκε από τους συγκεκριμένους ιατρούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στον νέο έλεγχο στον χώρο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος στον καναπέ. Όλα τα ευρήματα καταγράφηκαν φωτογραφικά και περιλαμβάνονται πλέον στη δικογραφία», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τη λειτουργία του μηχανήματος, η γιατρός Ιωάννα Γάκα φέρεται να υποστήριξε ότι τα 42 λεπτά αφορούσαν την προετοιμασία της διαδικασίας, κάτι όμως που καταρρίφθηκε από τη δοκιμή που έκανε η επιτροπή του ΙΣΑ.

«H επιτροπή του ΙΣΑ ζήτησε να γίνει επίδειξη ολόκληρης της διαδικασίας στην πράξη. Η δοκιμή ξεκίνησε στις 10:29 και στις 10:51 είχε ολοκληρωθεί η προετοιμασία, ενώ περίπου στις 11:00 το μηχάνημα είχε περάσει στο στάδιο «Έναρξη ασθενούς». Άρα τα 42 λεπτά δεν "καλύπτονται"», υπογράμμισε η κ. Λεονάρδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μαζωνάκης ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ