Έτσι επικοινωνεί με τους φίλους του στο κολέγιο ο Μπάρον Τραμπ -Γιατί δεν μπορεί να δώσει το κινητό του - iefimerida.gr

Έτσι επικοινωνεί με τους φίλους του στο κολέγιο ο Μπάρον Τραμπ -Γιατί δεν μπορεί να δώσει το κινητό του

O Μπάρον Τραμπ
O Μπάρον Τραμπ / Φωτογραφία: AP Photo
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Ο γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ, ο 19χρονος Μπάρον, έχει βρει έναν νέο τρόπο να επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Είχε αναφερθεί ότι ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος συνοδεύεται συνεχώς από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας στην πανεπιστημιούπολη, ζητούσε από τους συμφοιτητές του να συνομιλούν διαδικτυακά μέσω του Discord, της δημοφιλούς εφαρμογής συνομιλίας για gamers.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς επικοινωνεί με τους φίλους του ο Μπάρον Τραμπ

Το Page Six αναφέρει ότι τώρα έχει αρχίσει να συνομιλεί και μέσω μιας άλλης gaming πλατφόρμας, του Xbox. «Είναι η πλατφόρμα επικοινωνίας που προτιμά» λέει η πηγή.

Το TMZ είχε αναφέρει ότι ο Τραμπ «σχεδόν δεν υπάρχει» στο πανεπιστήμιο: Μπαίνει και βγαίνει γρήγορα από τα μαθήματα και είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, κάτι που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του ως φοιτητή.

Η πηγή αποκαλύπτει ότι ο πρωτοετής φοιτητής, ύψους 2 μέτρων, επιλέγει να επικοινωνεί μέσα από πλατφόρμες gaming, καθώς δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου του για λόγους ασφαλείας, αλλά και για να αποτρέψει τυχόν διαρροή του στο κοινό.

Ο Μπάρον Τραμπ στο πανεπιστήμιο
Ο Μπάρον Τραμπ στο πανεπιστήμιο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτός είναι ο τρόπος του να το παρακάμπτει», αναφέρει η πηγή. «Ακόμα ψάχνει την καλύτερη λύση».

Όσον αφορά τον προσωπικό του αριθμό, η πηγή εξηγεί ότι το να τον δώσει σε άλλους «δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ’ ό,τι αξίζει».

«Αν ο κόσμος αποκτήσει τον αριθμό του, θα τον διαδώσει και μετά θα τον καλούν ένα εκατομμύριο άτομα χωρίς σταματημό. Θα χρειάζεται να αλλάζει συνεχώς νούμερο, κάτι που οδηγεί σε φαύλο κύκλο», σημειώνει η πηγή.

Μπάρον και Μελάνια Τραμπ
Μπάρον και Μελάνια Τραμπ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαθαίνουμε, επίσης, ότι ο Μπάρον δεν συνομιλεί με αγνώστους στην πλατφόρμα, αλλά δίνει τα στοιχεία του μόνο σε άτομα που γνωρίζει προσωπικά.

«Είναι η κουλτούρα των gamer bros: Ζητούν ο ένας από τον άλλον το gamer tag τους», εξηγεί η πηγή. «Ξέρει με ποιους μιλάει».

Το Xbox επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου, αλλά και να χρησιμοποιούν φωνητική συνομιλία (voice chat).

Ο Μπάρον Τραμπ στην ορκωμοσία του πατέρα του
Ο Μπάρον Τραμπ στην ορκωμοσία του πατέρα του

Ο πρόεδρος Τραμπ έχει επαινέσει στο παρελθόν τις τεχνολογικές ικανότητες του γιου του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Μάρτιο, σε συνέντευξή του στο Fox News, είχε δηλώσει: «Έκλεισα το λάπτοπ του και είπα: "Ωραία". Επιστρέφω πέντε λεπτά αργότερα και το λάπτοπ του είναι πάλι ανοιχτό. Του λέω: "Πώς το έκανες αυτό;"».

Φαίνεται πως ο γιος του απάντησε «Δεν είναι δική σου δουλειά, μπαμπά», όπως αφηγήθηκε ο Τραμπ. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσθεσε: «Έχει μια απίστευτη κλίση στην τεχνολογία».

Η δήλωση αυτή ενίσχυσε την εικόνα του Μπάρον ως ενός ιδιαίτερα εξοικειωμένου με την τεχνολογία νεαρού, ικανού να χειρίζεται ηλεκτρονικά μέσα με άνεση, κάτι που φαίνεται να αξιοποιεί και τώρα για να διατηρεί κοινωνικές επαφές με τους συμφοιτητές του.

Φωτογραφίες: Associated Press, TikTok

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρόν Τραμπ κολέγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ