Η Μαρίνα Πατούλη με το μίνι της στο θέατρο -Πόζαρε με τον Νίκο Παπαδάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαρίνα Πατούλη με το μίνι της στο θέατρο -Πόζαρε με τον Νίκο Παπαδάκη [εικόνες]

Νίκος Παπαδάκης Μαρίνα Πατούλη / Φωτογραφία: NDP
Νίκος Παπαδάκης Μαρίνα Πατούλη / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα μία λαμπερή εμφάνιση έκανε πριν από λίγες ημέρες, η Μαρίνα Πατούλη.

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», η οποία φέρει την υπογραφεί της Μιμής Ντενίση και ανεβαίνει στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κυρία Πατούλη, απέφυγε τα έντονα χρώματα, τις μακριές τουαλέτες και τα ρούχα με παγιέτες, που συνηθίζει να φορά στις κοσμικές εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά, για τη θεατρική βραδιά, επέλεξε ένα σκούρο μπλε, μίνι δαντελωτό φόρεμα, το οποίο συνόδευσε με γούνα στο ίδιο χρώμα. Το look ολοκλήρωσε με μπλε ψηλοτάκουνες γόβες, μπλε τσάντα, και χρυσά αξεσουάρ που τόσο, άλλωστε, όπως έχει αποδείξει, λατρεύει.

Η Μαρίνα Πατούλη, πόζαρε στο φακό με το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστή Νίκο Παπαδάκη, ο οποίος είναι χρόνια φίλος με το ζεύγος Πατούλη.

Νίκος Παπαδάκης Μαρίνα Πατούλη
Νίκος Παπαδάκης, Μαρίνα Πατούλη / Φωτογραφία: NDP
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγα λόγια για το έργο

Η Μιμή Ντενίση γράφει και σκηνοθετεί τη συνέχεια της ζωής των ηρώων μας που επέζησαν της Μικρασιατικής καταστροφής και προσπάθησαν να αρχίσουν από την αρχή στη νέα τους πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα σύνθετο έργο που φέρνει στην επιφάνεια άγνωστα στοιχεία για την εποχή του Μεσοπολέμου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο ταραγμένες εποχές της Ελλάδας.

Η αρχόντισσα της Σμύρνης Φιλιώ Μπαλτατζή και τα παιδιά της καταφέρνουν να επιζήσουν της Μικρασιατικής καταστροφής και μετά από μεγάλες περιπέτειες καταλήγουν στη Μακεδονία. Η Σαλονίκη γίνεται η πατρίδα των προσφύγων. Μια πολυπολιτισμική πόλη με ντόπιους, πρόσφυγες, Πόντιους και Εβραίους που ζουν αρμονικά παρά τις διαφορές τους. Το έργο παρακολουθεί την πορεία της οικογένειας και πολλών νέων χαρακτήρων την περίοδο από την ανταλλαγή των πληθυσμών μέχρι την αρχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η ανέλιξη των προσφύγων από την απόλυτη φτώχεια σε μια καινούρια αξιοπρεπή ζωή, η προσπάθειά τους να γίνουν ένα με τ’ αδέλφια τους στην Ελλάδα, η άνοδος και η πτώση της ακμάζουσας Εβραϊκής κοινότητας, δίνονται ανάγλυφα μέσα από τους χαρακτήρες. Το έργο είναι μια μεγάλη νωπογραφία της εποχής με φόντο την πολιτική κατάσταση μέσα από προσωπικές ιστορίες και με τη μουσική της εποχής από τα σεφαραδίτικα, μέχρι τα ρεμπέτικα και τον Αττίκ, να αναδεικνύουν τις αισθητικές και πολιτιστικές αντιθέσεις ανάμεσα σε ντόπιους και πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ