Ποιο είναι το καλύτερο σουβλάκι; Ο Ηλίας Μαμαλάκης απαντά και προτείνει δύο influencers που αξίζει να εμπιστευόμαστε - iefimerida.gr

Ποιο είναι το καλύτερο σουβλάκι; Ο Ηλίας Μαμαλάκης απαντά και προτείνει δύο influencers που αξίζει να εμπιστευόμαστε

Σουβλάκια παραδοσιακά και πολίτικα
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες βίντεο και stories μας ξεναγούν καθημερινά στα αμέτρητα σουβλατζίδικα της χώρας. Όμως ποιοι influencers το κάνουν καλύτερα και, εν τέλει, τι χρειάζεται για το τέλειο σουβλάκι; Ο Ηλίας Μαμαλάκης δίνει τις απαντήσεις.

Ο πολύπειρος μάγειρας σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook εξηγεί αναλυτικά τι χρειάζεται για ένα καλό σουβλάκι, αλλά και ποιων influencers την κριτική πρέπει να εμπιστευόμαστε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση Μαμαλάκη για το τέλειο σουβλάκι και τις κριτικές που αξίζει να εμπιστευόμαστε

«Το σουβλάκι και οι σουβλατζήδες

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό σε όλη την επικράτεια πρέπει να υπάρχουν πάνω από 100.000 σουβλατζίδικα

Τα περισσότερα εξ αυτών αγοράζουν έτοιμα τα υλικά τους (σουβλάκια, γύρο κεμπάπ, τζατζίκι, σάλτσες κτλ). Κάποια εργοστάσια έχουν ποικιλία από σκευάσματα

Τρία είδη χοιρινά σουβλάκια, άλλά τόσα κοτόπουλο. Με αυτόν τον τρόπο ο σουβλατζής διαλέγει την ποιότητα που θέλει. Από κει και πέρα άστα να πάμε

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ψήστης, τυλιχτής αποφασίζουν για το τελικό προϊόν. Αλλοι βαριούνται άλλοι κάνουν μηχανικές κινήσεις και όλοι καμαρώνουν ότι κάνουν το καλύτερο σουβλάκι.

Μπούρδες. Το σουβλάκι θέλει μεράκι υπομονή και επιμονή. Η πίτα και λαδωμένη και καλά ψημένη. Η ντομάτα ψιλές φέτες μαζί με μπόλικο μαϊντανό και το κρεμμύδι περασμένο από αλμυρό νερό να φύγει η αψάδα και η ελαφρά πικρίλα. Τέλος αλάτι και μπόλικη γλυκιά πάπρικα. Αλλοι τα καταφέρνουν άλλοι τα κλείνουν. Είναι δύσκολη δουλειά και χρειάζεται επιμονή

Τώρα στον τομέα μάρκετιγκ.

Έχουμε τα εξής φαινόμενα. Ή ένα βιντεάκι που θα το φτιάξει ένας φίλος του ιδιοκτήτη και θα είναι άρες μάρες κουκουνάρες ή θα πλησιάσουν τον ιδιοκτήτη παρεούλες από κοριτσόπουλα και θα του προτείνουν για μερικά κατοστάρικα να του φτιάξουν βίντεο. Και τα κάνουν και δεν είναι κακά αλλά δεν είναι πειστικά. Δύο λαμπρές εξαιρέσεις ο Κώστας Αντωνιάδης ή Ιkon5 που μπαίνει και σε εστιατόρια και μπαρ και είναι αξιόπιστος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και θεός των βίντεο ο φλουτσου φλουτσου που δεν κάνει κριτικές αλλά και συγκρίσεις μεταξύ μαγαζιών. Ορισμένα μαγαζιά τα πήγε ουρανό και άλλα στον πάτο. Εσείς από πού τρώτε σουβλάκι;;;»

Δείτε ενδεικτικά δύο βίντεο από τους προαναφερόμενους Icon5 και floutsou ή αλλιώς «The Greek Master Chef»

FlouTsou

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ikon5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ