Στην Εισαγγελία Ανηλίκων εμφανίστηκαν εχθές, Τετάρτη, 14/05, ο Απόστολος Λύτρας και η πρώην σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η υπόθεση αφορά σε «πολύ σοβαρό ζήτημα», σχετικά με την ανήλικη κόρη τους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος και η πρώην σύζυγός του παρέμειναν στο κτίριο για περίπου 1,5 ώρα, ενώ στη συνάντηση επικράτησε ένταση, με τις φωνές του Απόστολου Λύτρα να ακούγονται στον διάδρομο.
Όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό», μία από τις δύο πλευρές έχει καταγγείλει κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, ωστόσο δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να πει όσα γνωρίζει.
Απόστολος Λύτρας - Σοφία Πολυζωγοπούλου: Μεγάλη ένταση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι κατά τη συνάντησή τους στην Εισαγγελία Ανηλίκων
«Αργά το μεσημέρι εχτές, η Σοφία Πολυζωγοπούλου με τον δικηγόρο της και ο Απόστολος Λύτρας με τον δικό του βρέθηκαν στα δικαστήρια, στην Εισαγγελία Ανηλίκων. Έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά στο παιδί τους. Το παιδί τους είναι 9-10 ετών. Παρέμειναν εκεί για περίπου 1,5 ώρα. Επικράτησε ένταση, με τις φωνές του Απόστολου Λύτρα να ακούγονται στους διαδρόμους. Ακούγονταν υβριστικά λόγια, με τον Απόστολο Λύτρα να φωνάζει πολύ έντονα, δεν ξέρουμε ποιος δεχόταν τα “βέλη” του. Το θέμα προφανώς αφορά το παιδί. Συνήθως, για να φτάσουν τα πράγματα στην Εισαγγελία Ανηλίκων, μία από τις δύο πλευρές πρέπει να καταγγείλει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Έγιναν δεκτές και οι απόψεις της μίας πλευράς, και τα παράπονα, εντός ή εκτός εισαγωγικών, της άλλης πλευράς. Ο εισαγγελέας τους άκουσε», ανέφερε σχετικά ο Τάσος Τεργιάκης.
«Όταν μία υπόθεση που αφορά το ανήλικο τέκνο ενός πρώην ζευγαριού, φτάνει στον εισαγγελέα ανηλίκων, δεν νομίζω το θέμα να είναι η πιθανή οικονομική διένεξη, ή ότι, πιθανά, ο πατέρας δεν βλέπει όσο θα ήθελε το παιδί. Ερώτηση κάνω», διερωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Τάσο Τεργιάκη να αναφέρει ότι: «Έχω μάθει ότι είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό».
«Γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω. Ούτε ο Τάσος Τεργιάκης το είπε, ούτε εγώ μπορώ να πω κάποια πράγματα παραπάνω. Λοιπόν, δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.