Άγριο κράξιμο σε Τούνη και Πάσσαρη για το ξεφάντωμα στην Ίμπιζα, ενώ η Ελλάδα καιγόταν -«Άθλια υποκείμενα» - iefimerida.gr

Άγριο κράξιμο σε Τούνη και Πάσσαρη για το ξεφάντωμα στην Ίμπιζα, ενώ η Ελλάδα καιγόταν -«Άθλια υποκείμενα»

Στέλλα Πάσσαρη, Ιωάννα Τούνη
Στέλλα Πάσσαρη, Ιωάννα Τούνη / Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε νέο post της Στέλλας Πάσσαρη από την Ίμπιζα, όπου καταγράφεται να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί, παρέα με την Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε προ μερικών ημερών στο δημοφιλές εξωτικό νησί μαζί με τους φίλους της, με αφορμή τα 32α γενέθλιά της.

Το βράδυ της Τετάρτης, 13/8, η καλή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη ανέβασε στο Instagram σειρά φωτογραφιών και videos από κάποια έξοδό τους στην Ίμπιζα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση της φίλης της από το ταξίδι τους στην Ίμπιζα και τα οργισμένα σχόλια

Στα σχετικά στιγμιότυπα, Ιωάννα Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη και η υπόλοιπη παρέα καταγράφονται σε κάποιο club στην Ίμπιζα, να διασκεδάζουν.

Η ανάρτηση της Στέλλας Πάσσαρη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις
Η ανάρτηση της Στέλλας Πάσσαρη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Στέλλα Πάσσαρη αναφέρεται στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη και στη φιλία που τις δένει, στέλνοντας τις ευχές της στη δημοφιλή influencer.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, το εν λόγω post συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων οργής, με τους followers της Στέλλας Πάσσαρη να αναφέρονται στις φωτιές στην Ελλάδα, και να αποδοκιμάζουν τις δύο φίλες που διασκεδάζουν, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

«Φαίνεται να έχετε ευαισθητοποιηθεί αρκετά με τις φωτιές στην Αχαΐα», «Ηλίθιες, ό,τι και να σας πούνε είναι λίγο. Εγώ και οι φίλοι μου θυσιάσαμε τις διακοπές μας για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που καίγονται και εσείς τι;;;; Άθλια υποκείμενα, ντροπή, αίσχος, μεγαλώνει και παιδί», «Κορίτσια πολύχρονες, αλλά ανοίξτε και λίγο παραπέρα να διαβάσετε τι γίνεται στην Ελλάδα τώρα», «Επιφανειακές, αμόρφωτες και νεόπλουτες», «Πόσο γελοίες είστε πραγματικά με αυτά που κάνετε την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα. Σας λυπάμαι πραγματικά», «Οι κοπέλες ζουν στο κόσμο τους, δεν βλέπουν τι γίνεται στη χώρα που ζουν γιατί απλά δεν τις πολυνοιάζει», «Κορίτσια να είστε γερές να ξαναπάτε, αλλά καίγεται η Ελλάδα μας, λίγο σεβασμός», ήταν μερικά από οργισμένα σχόλια στην ανάρτηση της Στέλλας Πάσσαρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ