Κοινές διακοπές για Μπουρδούμη-Δροσάκη: Μαζί στην Κορινθία το πρώην ζευγάρι, για χάρη του γιου τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Κοινές διακοπές για Μπουρδούμη-Δροσάκη: Μαζί στην Κορινθία το πρώην ζευγάρι, για χάρη του γιου τους [βίντεο]

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λένα Δροσάκη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λένα Δροσάκη / Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοινές καλοκαιρινές διακοπές στην Κορινθία κάνουν αυτές τις ημέρες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η πρώην σύζυγός του, Λένα Δροσάκη.

Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν από δύο περίπου χρόνια, διατηρώντας, ωστόσο, καλές σχέσεις μεταξύ τους, και έχοντας ως προτεραιότητα τον γιο τους, Αναστάση.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και οι φετινές κοινές τους καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες αποκαλύφθηκαν μέσω ενός story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το story που αποκάλυψε τις κοινές διακοπές με την πρώην σύζυγό του

Στο σχετικό βίντεο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καταγράφει την άφιξή του στο κατάλυμα όπου διαμένει στο Βραχάτι Κορινθίας, και τον κατάξανθο μικρό Αναστάση, που εξερευνά τον χώρο.

«Λένα Δροσάκη, γιαγιά, παππούς, διακοπές», έγραψε πάνω στο story του ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας τις κοινές διακοπές με την πρώην σύζυγό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ