Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ευχήθηκε στη Λένα Δροσάκη: «Ευτυχισμένη να είσαι με τον γιο μας στο πλάι σου» - iefimerida.gr

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ευχήθηκε στη Λένα Δροσάκη: «Ευτυχισμένη να είσαι με τον γιο μας στο πλάι σου»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Φωτογραφίζει την εγκυμονούσα σύζυγό του, Λένα Δροσάκη με μαγιό
Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λένα Δροσάκη/Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά διατηρούν μία πολύ καλή σχέση.

Ο ηθοποιός το έδειξε αυτό με μία ανάρτησή του, για τα γενέθλια της πρώην συζύγου του.

Ανάρτησε την Δροσάκη με τον γιο τους, Αναστάση, να περπατούν χέρι χέρι, γράφοντας το εξής σχόλιο: «Χρόνια πολλά Λένα! Ευτυχισμένη και χαρούμενη να είσαι με τον Αναστάση στο πλάι σου».

Ο Μπουρδούμης και η Δροσάκη έγιναν ζευγάρι στα τέλη του 2018, παντρεύτηκαν το 2020, ωστόσο χώρισαν το 2023, διατηρώντας όμως καλές σχέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ