Χόλιγουντ γίναμε: Ο Μπραντ Πιτ φεύγει, ο Κίλιαν Μέρφι και ο Ντάνιελ Κρεγκ έρχονται -Στην Αθήνα ο οσκαρικός «Οπενχάιμερ» - iefimerida.gr

Χόλιγουντ γίναμε: Ο Μπραντ Πιτ φεύγει, ο Κίλιαν Μέρφι και ο Ντάνιελ Κρεγκ έρχονται -Στην Αθήνα ο οσκαρικός «Οπενχάιμερ»

Kίλιαν Μέρφι
Kίλιαν Μέρφι/Splash -ideal news
EΠΙΜΕΛΕΙΑ:
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπραντ Πιτ συνεχίζει για λίγες ακόμα μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Riders» στη χώρα μας, με προγραμματισμένη αναχώρηση από την Ελλάδα την Παρασκευή.

Ο χολιγουντιανός σταρ, μετά την Ύδρα, τη Χαλκίδα, τη Νέα Μάκρη, την πλατεία Κοτζιά και το Μενίδι, συνεχίζει τα γυρίσματα στον Πύργο της Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη, για τα τελευταία πλάνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», την Παρασκευή ο Μπραντ Πιτ θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, μετά από έναν μήνα γυρισμάτων στη χώρα μας.

Στην Αθήνα ο οσκαρικός «Οπενχάιμερ» -Ερχεται και ο Ντάνιελ Κρεγκ

Το κενό της απουσίας του Πιτ θα καλύψουν αμέσως δύο άλλοι κινηματογραφικοί αστέρες: Ο οσκαρικός Κίλιαν Μέρφι και ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος είχε κάνει και πάλι γυρίσματα στη χώρα μας, στις Σπέτσες το 2018, για την πρώτη ταινία του «Knives Out».

Οι δύο σταρ, μαζί με τη Μισέλ Γουίλιαμς πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του «La La Land», Ντάμιεν Σαζέλ, ο τίτλος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μέρφι βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Oppenheimer», βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας, που όπως λέγεται θα είναι περιπέτεια, με έντονα δραματικά στοιχεία.

Από αύριο και για τις επόμενες ημέρες, μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, στην περιοχή του Κολωνού, που θα μεταμορφωθεί κινηματογραφικά σε ένα αυστηρό σωφρονιστικό ίδρυμα που θυμίζει το θρυλικό Αλκατράζ.

Συνολικά, τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αθήνα και στην Κέρκυρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ