Για τη στιγμή που φοβήθηκε όταν βρέθηκε μόνη της στο καμαρίνι της με έναν περίεργο επισκέπτη, περιέγραψε η Έφη Σαρρή, με το περιστατικό να έχει και συνέχεια.
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα για το μπούλινγκ που είχε δεχθεί από συνάδελφό της.
Παράλληλα η Έφη Σαρρή εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον Νίκο Καρβέλα, δηλώνοντας πως ό,τι πέτυχε το οφείλει στα τραγούδια που της έγραψε εκείνος.
Έφη Σαρρή: «Σ΄αυτά τα τραγούδια πάτησα»
Όπως είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η τραγουδίστρια, οι δύο δίσκοι με την υπογραφή του μουσικοσυνθέτη αποτέλεσαν τη βάση της καριέρας της, ενώ σημαντική υπήρξε και η συμβολή της Άννας Βίσση.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή: «Σ’ αυτά τα τραγούδια πάτησα και ό,τι έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι, είναι αυτά τα τραγούδια. Έχω κάνει και άλλους δίσκους, αλλά αυτοί οι δύο σηκώσανε έναν άνθρωπο στα χέρια τους. Οπότε τι να πω. Είμαι πολύ ευγνώμων. Καλά και στη Βίσση βέβαια, γιατί και αυτή έβαλε το χεράκι της για να γίνει αυτό».
Δείτε το βίντεο
Κάνοντας το σχόλιο για την κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, η τραγουδίστρια τόνισε ότι θα ήθελε να δει συμφιλιωμένο αυτό το «αχτύπητο δίδυμο»: «Εγώ θεωρώ ότι είναι ένα αχτύπητο δίδυμο και ως έτσι τους ξέρω, ως έτσι τους θέλω. Το πιο σοβαρό πλάνο και το πιο ωραίο θα ήταν να τα ξαναβρούν. Νομίζω είναι ένα θέμα του δημιουργού το τι θα κάνει με τα τραγούδια του. Τελευταία δεν έχω μιλήσει μαζί του. Επίσης ξέρω ότι είναι ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος. Ίσως να μην το τραβήξει μέχρι τα άκρα».
Το θρίλερ με εμμονικό θαυμαστή
Σε άλλο σημείο η Έφη Σαρρή περιέγραψε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε με εμμονικό θαυμαστή της: «Ήταν έτσι ένα λίγο θρίλερ. Ένα νέο αγόρι βρήκε έναν τρόπο και μπήκε μέσα στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ. Και εκεί λίγο φοβήθηκα ας πούμε, γιατί ήμουν μόνη μου στο καμαρίνι. Είχε έρθει με ένα άλμπουμ τεράστιο, με φωτογραφίες του που ήταν ντυμένος ο ίδιος. Πέρασα πολύ άσχημα. Μου έστελνε συνέχεια γράμματα, συνέχεια φωτογραφίες ότι συνεχίζω να είμαι εγώ εσύ και εσύ εγώ και έχεις μπερδευτεί και δεν είσαι εσύ».
Αναφερόμενη στον σκληρό ανταγωνισμό τον είχε δεχτεί από άντρα και όχι από γυναίκα συνάδελφό της, ανέφερε ότι: «Ο πιο πολύς ανταγωνισμός προς εμένα ήταν από έναν συγκεκριμένο άντρα που έτυχε να δουλέψω μαζί του πάρα πολλές φορές. Ήταν αυτός που είχε φέρει στα βραδινά σχήματα τους άντρες και πάντοτε εκτόπιζε τις γυναίκες και νομίζω ότι έφαγα ένα είδος μπούλινγκ. Κανένα θέμα δεν είχα με καμία γυναίκα ποτέ».