Η μητέρα του Αντώνη Σρόιτερ έστρωσε ένα απολαυστικό και πλούσιο κυριακάτικο τραπέζι για τον γιό της και τη νύφη της Ιωάννα Μπούκη καθώς και για τις δύο εγγονές της, Νάντια, 13 ετών και Παυλίνα, 10 ετών.
Το τραπέζι φωτογράφισε η Ιωάννα Μπούκη και μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram με το σχόλιο «Όταν η πεθερά μου έχει κέφια». Πράγματι, στο οικογενειακό τραπέζι που δείχνει να έχει στρωθεί για πάνω από 10 άτομα, η μητέρα του Αντώνη Σρόιτερ έχει σερβίρει πολλά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και άφθονες σαλάτες.
Ο Αντώνης Σρόιτερ δεν χάνει ευκαιρία να εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια και μεγάλη τρυφερότητα για την μητέρα του. «Η μητέρα μου είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Το σηκώνω το τηλέφωνο και τρώω bullying άμα δεν το σηκώσω, όπως τρώω και το μερίδιο της γκρίνιας που μου αναλογεί, άλλοτε δικαίως άλλοτε αδίκως αλλά, ναι, δεν τολμάω να μην σηκώσω το τηλέφωνο», είχε πει ο γνωστός δημοσιογράφος, σε συνέντευξή του, πέρυσι τον Νοέμβριο, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».