Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.
Στο αποψινό επεισόδιο, η γενναία στάση του Παρασκευά οδηγεί στη σύλληψη του Αυγέρη Καραθάνου, του δράστη που ο είχαν βάλει στο στόχαστρο ο Κουράκος και ο Μιχάλης ως κύριο ύποπτο για τον φόνο της Αρετής.
Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε, Δευτέρα 2 Ιουνίου
Το DNA του ταυτοποιείται με το ορφανό DNA που εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος και ο Λυκούργος πιέζει τον Κουράκο να αποσπάσει την ομολογία του Καραθάνου προκειμένου να αθωωθεί ο Στάθης μια ώρα αρχύτερα.
Η Ισμήνη δέχεται να γίνει κουμπάρα της Βασιλικής, αλλά συνειδητοποιεί ότι η Βασιλική δεν έχει κανέναν ενθουσιασμό για τον γάμο της. Παράλληλα, η Βασιλική δηλώνει πως δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί.
Ο Παρασκευάς συνεχίζει να πολιορκεί τη Φρύνη με σκοπό να κερδίσει το στοίχημα. Ο νέος συγκρατούμενος του Στάθη δημιουργεί προβλήματα και τελικά οι δυο άνδρες πιάνονται στα χέρια.
Ο Μιχάλης επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει την Πετράνα νεκρή.
Η Γη της Ελιάς
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Νίκος Κοσώνας, συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Στέλλα Κωστοπούλου, Ήβη Νικολαΐδου, Ντένια Ψυλλιά, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Αλεξάνδρα Ντούνη.
Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Και οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Στέφανος, ο Αντρέας Γεωργίου
Guest star: Μάρω Κοντού
Ανδρέας Βαρώτσος, ο Γρηγόρης Βαλτινός