Χαρούμενα στιγμιότυπα από τα πέμπτα γενέθλια της κόρης τους, Λίλιμπετ, δημοσίευσαν στα social media ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ.
Στο πρώτο στιγμιότυπο η Λίλιμπετ βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της, ενώ η δούκισσα του Σάσεξ την κοιτάζει χαμογελαστή. Ακολούθησε μία ακόμα εικόνα, στην οποία η κόρη του ζευγαριού περπατά ξυπόλυτη στον κήπο.
Οι ευχές του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη Λίλιμπετ
«Το κορίτσι των ονείρων μας. Χρόνια πολλά για τα 5α γενέθλιά σου, Λίλι» έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram, όπου δημοσίευσε τις φωτογραφίες.
Δείτε τις φωτογραφίες
Το ζευγάρι (δούκας και δούκισσα του Σάσσεξ) παντρεύτηκε στις 19 Μαΐου του 2018 και απέκτησε δύο παιδιά τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.
Ο πρίγκιπας Χάρι από το 2020 έχει αποποιηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα, διαμένοντας με την οικογένειά του μόνιμα στο Μοντεσίτο, στην Καλιφόρνια.