Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αποθηκεύουμε το κόκκινο κρασί στο ψυγείο -Σύμφωνα με ειδικό - iefimerida.gr

Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αποθηκεύουμε το κόκκινο κρασί στο ψυγείο -Σύμφωνα με ειδικό

Δυο ποτήρια κρασί και μια πιατέλα με αλλαντικά πάνω σε ξύλινο τραπέζι
Υπάρχει λόγος/ Φωτογραφία: Unsplash/Melissa Walker Horn
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ποτήρι κρασί είναι ό,τι καλύτερο για το γεύμα μας το καλοκαίρι.

Επικρατεί η αντίληψη ότι το χειμώνα πίνουμε μόνο κόκκινο κρασί και το καλοκαίρι μόνο λευκό. Λάθος! Και το λευκό κρασί αλλά και το κόκκινο μπορούμε να τα πιούμε όποτε εμείς θέλουμε.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το λευκό κρασί πάει στο ψυγείο, ώστε να καταναλώνεται παγωμένο ενώ το κόκκινο σε ξηρό περιβάλλον. Ετσι το καλοκαίρι λόγω της ζέστης ο κόσμος προτιμάει κάτι πιο δροσερό ή ακόμα και παγωμένο και αμέσως απορρίπτει το κόκκινο κρασί. Ωστόσο, σύμφωνα με ειδικό κάτι τέτοιο δεν ισχύει και μας ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα.

Συγκεκριμένα, η Jancis Robinson, wine expert και συγγραφέας του «The Oxford Companion to Wine», αναφέρει ότι το κόκκινο κρασί πρέπει να αποθηκεύεται στο ψυγείο.

Διαβάστε γιατί πρέπει να αποθηκεύετε το κόκκινο κρασί στο ψυγείο στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρασί ψυγείο κόκκινο κρασί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ