Εξομολόγηση σοκ από τη «Φοίβη» για τα «Φιλαράκια» - «Κανείς δεν νοιαζόταν τότε για μένα» - iefimerida.gr

Εξομολόγηση σοκ από τη «Φοίβη» για τα «Φιλαράκια» - «Κανείς δεν νοιαζόταν τότε για μένα»

 H 62χρονη σήμερα Λίζα Κούντροου, στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του «The Comeback», 19 Μαρτίου 2026, Καλιφόρνια (AP Photo/Chris Pizzello)
H 62χρονη σήμερα Λίζα Κούντροου, στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του «The Comeback», 19 Μαρτίου 2026, Καλιφόρνια (AP Photo/Chris Pizzello)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία συνέντευξη για την περίοδο του θριάμβου των «Friends» έδωσε η «Φοίβη» από τα «Φιλαράκια», λέγοντας πως τότε κανείς δεν ενδιαφερόταν για την ίδια.

Όπως αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός, κατά κόσμον Λίζα Κούντροου, ο χώρος του θεάματος – παρά την τεράστια επιτυχία της σειράς – την αντιμετώπιζε ως κομπάρσο, «σαν μια δεύτερη σκέψη» σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλοι έκλειναν δουλειές - Εμένα δεν με ήθελε κανείς»

Μιλώντας στον Independent, η 62χρονη σήμερα «Φοίβη» είπε ότι, ενώ οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ ΛεΜπλάνκ, ο αείμνηστος Μάθιου Πέρι και ο Ντέιβιντ Σουίμερ είχαν γίνει διάσημοι, η ίδια δεν είχε καθόλου «ζήτηση» από πρακτορεία και παραγωγούς για άλλες δουλειές.

Φωτ. αρχείου: Τα «Φιλαράκια» από αριστερά: ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίζα Κούντροου, ο εκλιπών Μάθιου Πέρι, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ματ ΛεΜπλάνκ, στα 54α βραβεία Primetime Emmy, 22 Σεπτεμβρίου 2002, Λος Άντζελες (AP Photo/Reed Saxon)
Φωτ. αρχείου: Τα «Φιλαράκια» από αριστερά: ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Λίζα Κούντροου, ο εκλιπών Μάθιου Πέρι, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ματ ΛεΜπλάνκ, στα 54α βραβεία Primetime Emmy, 22 Σεπτεμβρίου 2002, Λος Άντζελες (AP Photo/Reed Saxon)

«Κανείς δεν νοιαζόταν για μένα», ισχυρίστηκε η Κούντροου. «Υπήρχαν ακόμα και ορισμένοι στο πρακτορείο ταλέντων μου, που απλώς αναφερόταν σε μένα ως "το 6ο Φιλαράκι"» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ οι συμπρωταγωνιστές της κατάφεραν να αξιοποιήσουν αυτή την επιτυχία για να εξασφαλίσουν επιλεγμένους ρόλους σε ταινίες, η «Φοίβη» δεν είχε την ίδια τύχη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπήρχε όραμα για μένα και καμία προσδοκία για το είδος της καριέρας που θα μπορούσα να έχω», είπε. «Υπήρχε απλώς η αίσθηση, "Θεέ μου, είναι τυχερή που παίζει σε αυτή τη σειρά"».

Παρά το γεγονός ότι ένιωθε ότι δεν την εκτίμησαν νωρίτερα στην καριέρα της, η Κούντροου ξεκαθάρισε στην συνέντευξή της ότι τα πράγματα αλλαξαν μετά το τέλος της σειράς.

Η ηθοποιός ξεκίνησε να παίζει διάφορους ρόλους συμπεριλαμβανομένων των Mother του 1996, Clockwatchers του 1997 και Analyze This του 1999. Μάλιστα, ο ρόλος της στο «Ανάλυσέ το», διπλα στους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπίλι Κρίσταλ, σηματοδότησε την στιγμή στην καριέρα της όταν «οι ατζέντηδες και οι επιχειρηματίες άρχισαν να την περικυκλώνουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τα Φιλαράκια Friends
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ