Τη μεγάλη απογοήτευση που έζησε γνωρίζοντας από κοντά ηθοποιούς τους οποίους θαύμαζε όταν ήταν σε μικρή ηλικία, ομολόγησε ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, οι καταχρηστικές συμπεριφορές από ανθρώπους τους θεάματος ήταν εκείνες που άλλαξαν την άποψή που είχε για εκείνους, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει ποιοι τον απογοήτευσαν.
Μιλώντας για τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου ανέφερε πως υπάρχουν έντονες στιγμές μεταξύ τους, με διαφωνίες και κόντρες, ωστόσο πάντα καταλήγουν να γελάνε με αυτού του είδους τα σκηνικά.
Αιμίλιος Χειλάκης: «Γοητευόμαστε ακόμα ο ένας από τον άλλον»
Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Τακούνια στον Βάλτο», ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε για τη σύζυγό του με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια: «Η Αθηνά είναι ένας εξαιρετικά γοητευτικός άνθρωπος, όχι μόνο λόγω ομορφιάς. Είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα, δεν μπορώ να στο πω αλλιώς. Εγώ τώρα δεν είμαι αντικειμενικός, το καταλαβαίνεις! Είκοσι δύο χρόνια είμαστε μαζί. Αλλά να ξέρεις ότι το πρόσημό μας ακριβώς είναι ότι γοητευόμαστε ακόμα ο ένας από τον άλλον».
Δείτε το βίντεο
Συμπληρώνοντας εξήγησε πως ακόμα και όταν μαλώνουν, στο τέλος λειτουργούν ενωτικά: «Τα ζευγάρια νομίζω μοιάζουν, γιατί οι ενέργειες ωσμώνονται. Έρχονται και μπλέκονται η μία με την άλλη. Και νομίζω πως με την Αθηνά, ακόμα και τις στιγμές που είμαστε έντονοι ο ένας προς τον άλλον, τις στιγμές που ένα ζευγάρι μαλώνει, το κάνουμε με ένα σεβασμό ο ένας στον άλλον και με μια προσπάθεια να μην τον ακυρώσουμε, απλά μια προσπάθεια να πούμε τη γνώμη μας. Μερικές φορές είμαστε πιο έντονοι, άλλες φορές όχι. Συνήθως, αυτές οι κόντρες μας καταλήγουνε σε πολύ γέλιο μετά».
«Έχω περάσει από όλα τα στάδια»
Περνώντας στον χώρο της υποκριτικής ο Αιμίλιος Χειλάκης ομολόγησε πως όταν μπήκε στο χώρο και γνώρισε από κοντά ηθοποιούς που θαύμαζε, η εμπειρία ήταν αρνητική: «Δεν θα σου πω ποιους ηθοποιούς θαύμαζα μικρός, γιατί τους γνώρισα και έπαψα να τους θαυμάζω. Δεν έχω πάψει να έχω την τάση να θαυμάζω, ακόμα και τη στιγμή που θα προδοθώ. Δεν θα σου πω τα ονόματα, δεν έχει νόημα. Έχω περάσει από όλα τα στάδια. Οι συμπεριφορές σε απογοητεύουν, οι καταχρηστικές συμπεριφορές».
Ωστόσο παραδέχθηκε πως υπάρχουν δύο ηθοποιοί οι οποίοι παραμένουν αγαπημένα πρόσωπα για εκείνον: «Αν και το έχω ξαναπεί, οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί είναι δύο: ο Γιάννης Μπέζος και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης», παραδέχθηκε.