fbpx Κάνε την υπέρβαση: Δέξου την πρόκληση του #TodayIWill και μάθε να μαγειρεύεις μια ξένη κουζίνα,διαφορετική από την δική σου | ΖΩΗ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΖΩΗ
Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ GLO

Κάνε την υπέρβαση: Δέξου την πρόκληση του #TodayIWill και μάθε να μαγειρεύεις μια ξένη κουζίνα,διαφορετική από την δική σου

Μεξικάνικη κουζίνα
17|03|2020 | 13:54
Δέξου το challenge και μαγείρεψε μεξικάνικο/Φωτογραφία: Shutterstock

«Αύριο θα ξεκινήσω γυμναστήριο» ή «αύριο θα κόψω τις κακές συνήθειες»: Πόσες φορές δεν έχουμε πει πως από την επόμενη ημέρα θα αλλάξουμε συνήθειες; Θα κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Θα βγούμε, επιτέλους, από το comfort zone μας;

Ενώ κάθε μέρα λέω πως επιτέλους θα προσπαθήσω να κάνω νέα πράγματα, θα δοκιμάσω νέες γεύσεις, θα κόψω τις κακές συνήθειες και θα υιοθετήσω νέες, όλο και κάτι με κάνει να το αναβάλλω. Μήπως τελικά χρειάζομαι κάποιο κίνητρο; Κάτι που να με παρακινήσει να κάνω όλα όσα θέλω αλλά δεν τόλμησα μέχρι σήμερα;

Πριν από λίγο καιρό, έκανα το πρώτο βήμα και πραγματικά ένιωσα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Πήρα μέρος στα μικρά, καθημερινά #TodayIWill challenges του glo™ που στόχο είχαν να κάνεις πράγματα που αναβάλεις να κάνεις γι’ αύριο, σήμερα. Πήρα το challenge και αυτό ήταν αρκετό για να με βγάλει από τη καθημερινή μου λούπα.

Το νέο challenge ήρθε στο mail μου και ήταν μαγειρικό . #Todayiwill cook ethnic. Ταυτίστηκα! Πόσες φορές δεν έχουν προσπαθήσει οι φίλοι μου να με πείσουν να πάμε σε ένα έθνικ εστιατόριο για να δοκιμάσουμε νέες κουζίνες και άλλες έχει τύχη να βρεθώ σε τραπέζια με ξένες κουζίνες και να αντικρύζω το πιάτο μου με τρόμο. Πάντα, αρνούμαι ευγενικά να δοκιμάσω και μένω στα γνωστά πιάτα μου. Τις μακαρονάδες μου, τα γεμιστά μου, άντε και το παστίτσιο. Επειδή ακριβώς ανήκω σε αυτή την ομάδα των ανθρώπων που φοβούνται να δοκιμάσουν νέες γεύσεις, αποφάσισα να σπάσω την μαγειρική μου ρουτίνα. Να επιχειρήσω να μαγειρέψω κατί νέο για εμένα και να γίνω εγώ αυτή που θα οργανώσει ένα τραπέζι με διαφορετικές γεύσεις.

Η νέα πρόκληση του #TodayIWill - Μάθε να μαγειρεύεις μεξικάνικο φαγητό

Μπαίνοντας στο site #TodayIWill διαβάζω το εξής: «Μάθε να μαγειρεύεις έθνικ και γίνε ο σεφ της παρέας σου! Ξεκίνα μια νέα γαστρονομική περιπέτεια και ανακάλυψε νέες γεύσεις. Θες να κατακτήσεις τους φίλους σου και όχι μόνο με τις μαγειρικές σου ικανότητες; Πάρε μέρος στην κλήρωση και κέρδισε μία θέση στα σεμινάρια μαγειρικής του The Seminar Project του Γιάννη Λουκάκου».

Αποδέξου το challenge του glo και ξετρέλανε τους φίλους σου

Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο κίνητρο. Η λατρεία μου στο καλό φαγητό είναι γνωστή σε όλους τους φίλους μου. Εντάξει, για την ελληνική κουζίνα, άντε και την ιταλική. Αλλά τώρα, έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους chef της Ελλάδας. Κάνω εγγραφή γρήγορα -γρήγορα. Μέχρι τις 22 Μαρτίου που θα μάθω αν είμαι ανάμεσα στους 5 τυχερούς που θα κερδίσει μία θέση στα σεμινάρια μαγειρικής του The Seminar Project του Γιάννη Λουκάκου, θα αρχίσω να πειραματίζομαι στο σπίτι.

Κάντο κι εσύ ! Δοκίμασε κάτι διαφορετικό σήμερα . Κάτι που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και θα σε κάνει πιο δυνατό . Ξεκίνησε μπαίνοντας στο www.todayiwill.gr , ΠΕΣ ΝΑΙ και κάνε εγγραφή στο challenge.

Ακολούθησε το  @glo_greece στο Instagram και μάθε όλα τα challenge που ετοιμάζει για εμάς το glo™το επόμενο διάστημα και ετοιμάσουν να κάνεις την υπέρβαση. Δέξου την πρόκληση, δικαιολογίες τέλος!

Φωτογραφίες: Shutterstock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ