Το «The Chase» επέστρεψε στο MEGA με τη Μαρία Μπεκατώρου και μία νέα προσθήκη στους Chasers, την «κυρία ΠανταΞέρει», κατά κόσμον Πετρούλα Γκάνιου.
- Η έκτη διώκτρια του «The Chase», με το ψευδώνυμο «κυρία ΠανταΞέρει», είναι η Πετρούλα Γκάνιου. Η νέα Chaser έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα ομάδα των πέντε, αλλάζοντας τη σύνθεση για τη φετινή σεζόν.
- Η Πετρούλα Γκάνιου είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακό στις Αρχαίες Ελληνικές Σπουδές. Εργάστηκε για 24 χρόνια ως φιλόλογος, ενώ σήμερα απασχολείται ως δικαστική υπάλληλος στο Πρωτοδικείο Τρίπολης.
- Η νέα Chaser δεν είναι άγνωστη στο κοινό, καθώς είχε συμμετάσχει ως παίκτρια το 2022, όπου ξεχώρισε για τις γνώσεις της. Τέσσερα χρόνια μετά, επιστρέφει στο παιχνίδι από τη θέση του διώκτη.
- Με την προσθήκη της «κυρίας ΠανταΞέρει», οι διαγωνιζόμενοι της έκτης σεζόν θα αντιμετωπίζουν πλέον έξι διαφορετικούς Chasers. Ο στόχος τους παραμένει η διεκδίκηση του χρηματικού επάθλου, διατηρώντας την απόστασή τους από τον εκάστοτε διώκτη.
Ο νέος κύκλος του τηλεπαιχνιδιού έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, με την έκτη σεζόν να φέρνει αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας των Chasers.
Στο επεισόδιο που ακολούθησε αποκαλύφθηκε επίσημα η έκτη διώκτρια του παιχνιδιού, η οποία συστήνεται στο κοινό με το ψευδώνυμο «κυρία ΠανταΞέρει».
Πρόκειται για την Πετρούλα Γκάνιου, η οποία έρχεται να προστεθεί δίπλα στους ήδη γνωστούς Chasers: «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι».
Ποια είναι η «κυρία ΠανταΞέρει»
Η Πετρούλα Γκάνιου είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει ολοκληρώσει και μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών.
Για 24 χρόνια εργάστηκε ως φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, πριν αποφασίσει να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση.
Σήμερα εργάζεται ως δικαστική υπάλληλος στο Πρωτοδικείο Τρίπολης.
Από παίκτρια του The Chase σε Chaser
Η Πετρούλα Γκάνιου δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στο τηλεπαιχνίδι.
Το κοινό τη γνώρισε το 2022, όταν είχε συμμετάσχει στο «The Chase» ως παίκτρια και είχε ξεχωρίσει για το υψηλό επίπεδο των γνώσεών της.
Τέσσερα χρόνια αργότερα επιστρέφει πλέον από διαφορετική θέση, αυτή τη φορά ως μέλος της ομάδας που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι.
Παρά την αυστηρή εικόνα που μπορεί να δίνει αρχικά, η νέα Chaser διαθέτει οξύ χιούμορ και ιδιαίτερο τρόπο σχολιασμού, στοιχεία που αναμένεται να χαρακτηρίσουν την παρουσία της στο παιχνίδι.
Η έκτη σεζόν του τηλεπαιχνιδιού
Με τη νέα προσθήκη, οι παίκτες της φετινής σεζόν θα έχουν απέναντί τους έξι διαφορετικούς Chasers στις αναμετρήσεις γνώσεων.
Όπως και στους προηγούμενους κύκλους, στόχος των διαγωνιζομένων είναι να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις, να διατηρήσουν την απόστασή τους από τον Chaser και να φτάσουν στον τελικό διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.