«Αυτή δεν ήταν η Σακίρα!» -Άγριες θεωρίες συνωμοσίας στα social media ότι τραγούδησε σωσίας της στην έναρξη του Μουντιάλ - iefimerida.gr

«Αυτή δεν ήταν η Σακίρα!» -Άγριες θεωρίες συνωμοσίας στα social media ότι τραγούδησε σωσίας της στην έναρξη του Μουντιάλ

Σακίρα
Η Σακίρα στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2026 - ΑΡ
EΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Η Σακίρα έκλεψε χθες την παράσταση στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2026, όπου, μαζί με τον Burna Boy ερμήνευσαν το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης, «Dai Dai».

Όταν το εντυπωσιακό σόου τέλειωσε, το Διαδίκτυο άρχισε να κατακλύζεται από αναρτήσεις χρηστών που σχολίαζαν έντονα ότι αυτή δεν ήταν σε καμία περίπτωση η Κολομβιανή σούπερ σταρ, αλλά μια σωσίας της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σακίρα εμφανίστηκε με τα χαρακτηριστικά καστανόξανθα μαλλιά της, ίσια και βαμμένα σε ένα ανοιχτό κόκκινο της φράουλας, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης φορούσε μεγάλα σκούρα γυαλιά ηλίου, κρύβοντας το πρόσωπό της.

Η Σακίρα στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2026 / ΑΡ
Η Σακίρα στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2026 / ΑΡ

Αμέσως, χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου παρατήρησαν ότι η εμφάνισή της και ο τρόπος με τον οποίο τραγουδούσε και χόρευε ήταν ασυνήθιστα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας χρήστης έγραψε: «Είναι η Σακίρα; Δεν μοιάζει με τη Σακίρα. Μήπως τριπάρω;».

Ένας άλλος απάντησε «Δεν είναι η Σακίρα... Ποια είναι αυτή;», ενώ κάποιος έγραψε στα ισπανικά: «Μη μου πεις ότι είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι είναι η σωσίας της Σακίρα».

Άλλοι έγραψαν σχόλια όπως «ΧΑ ΧΑ, γιατί στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφεραν μια σωσία της Σακίρα;» και «Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι δεν είναι η Σακίρα; Έχουν σωσία εκεί μέσα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αριστερά: Η χθεσινή εμφάνιση της Σακίρα στην έναρξη του Μουντιάλ / Δεξιά: Η Σακίρα στη Νέα Υόρκη στις 27 Σεπτεμβρίου 2025
Αριστερά: Η χθεσινή εμφάνιση της Σακίρα στην έναρξη του Μουντιάλ / Δεξιά: Η Σακίρα στη Νέα Υόρκη στις 27 Σεπτεμβρίου 2025

«Αυτή δεν είναι η Σακίρα. Τα πρόσωπα μπορούν να μας ξεγελάσουν, αλλά οι γοφοί δεν λένε ψέματα», έγραψε χιουμοριστικά ένας άλλος χρήστης, αναφερόμενος στο διάσημο τραγούδι της Σακίρα «Ηips don't lie».

Ένας άλλος σχολίασε: «Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν αυτή. Χόρεψε χειρότερα και από τον Πινόκιο».

Μάλιστα, μια στιγμή που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις θεωρίες της «ψεύτικης Σακίρα» ήταν όταν -μετά το σόου- η σταρ δεν έσπευσε να φύγει από το γήπεδο, αλλά στάθηκε για να χορέψει με τον αδερφό της. Μάλιστα, οι διοργανωτές ζήτησαν ευγενικά από την τραγουδίστρια να φύγει από τον χώρο, ώστε να ολοκληρωθούν οι τελικές προετοιμασίες για τον αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνδέουν τη σωσία με τον χωρισμό της Σακίρα από τον Πικέ

Οι θεωρίες περί «ντουμπλαρίσματος» της Κολομβιανής σταρ στην πρεμιέρα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη ακολουθούν την πρόσφατη συνέντευξη της Σακίρα σχετικά με τον ταραχώδη χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ (Gerard Piqué), ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο χωρισμός της Σακίρα και Ζεράρ Πικέ ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2022, έπειτα από 11 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών (του Μίλαν και του Σάσα).

Μέχρι τον χωρισμό τους η Σακίρα είχε εμφανιστεί τρεις φορές σε πρεμιέρες Μουντιάλ: τουρνουά το 2006, το 2010 -όπου η σούπερ σταρ έκανε το ντεμπούτο της με τον εμβληματικό επίσημο ύμνο «Waka Waka» (This Time for Africa) στη Νότια Αφρική, και το 2014.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το διαζύγιο ακολούθησε μια έντονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια και τα περιουσιακά τους στοιχεία, περίοδος που έκανε πιο δυνατή τη σταρ, όπως έχει δηλώσει η ίδια.

Σε συνέντευξή της τον Μάρτιο η Σακίρα παραδέχθηκε ότι, μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ, βρέθηκε σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, αλλά, μέσα από τις δυσκολίες, ανακάλυψε την αντοχή της, καθώς και την αξία των ανθρώπων που στάθηκαν δίπλα της.

Ωστόσο, είπε πως νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Πικέ, επειδή είναι ο πατέρας των παιδιών της και γιατί, όπως σημείωσε, η σχέση τους την έκανε τη μητέρα που είναι σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σακίρα Shakira μουντιαλ 2026 Μεξικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ