Ατύχημα με μηχανή για 21χρονη royal: «Είμαι τυχερή που ζω», τι παροτρύνει τους θαυμαστές της - iefimerida.gr

Ατύχημα με μηχανή για 21χρονη royal: «Είμαι τυχερή που ζω», τι παροτρύνει τους θαυμαστές της

Η  21χρονη royal, Καρολίνα των Βουρβόνων
Η 21χρονη royal, Καρολίνα των Βουρβόνων /Φωτογραφία: Instagram/carolinadebourbon
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Ατύχημα με μηχανή είχε η 21χρονη royal Καρολίνα του οίκου των Βουρβόνων, δηλώνοντας ότι είναι «απίστευτα τυχερή που ζει».

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η 21χρονη πριγκίπισσα μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες της σε νοσοκομείο του Μονακό, ενώ παρότρυνε τους οπαδούς της να «φορούν κράνος» όταν οδηγούν μηχανή, προσθέτοντας: «Το δικό μου, μου έσωσε τη ζωή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπεσε με το κεφάλι πάνω σε τοίχο η 21χρονη royal

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, μπορεί να δει κανείς την πριγκίπισσα στο κρεβάτι του νοσοκομείο με ένα κολάρο στο λαιμό της ενώ σε μία άλλη φαίνεται να υποβάλλεται πιθανότατα σε ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. «Είμαι απίστευτα τυχερή που είμαι ζωντανή» έγραψε αρχικά τη λεζάντα. «Έπεσα με το κεφάλι πάνω σε έναν τοίχο ενώ οδηγούσα μηχανή και κατέληξα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η επιβίωσή μου δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα».

Η Ιταλίδα royal, η οποία βρισκόταν στο Μονακό για το Γκραν Πρι του 2025, πρόσθεσε ότι ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία της ώστε ο κόσμος να καταλάβει πως οι μηχανές είναι τόσο «αδυσώπητες» όσο και συναρπαστικές» και προέτρεψε τους θαυμαστές της να «οδηγούν με προσοχή» και να φορούν «κατάλληλο κράνος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η 21χρονη Καρολίνα βρισκόταν στο Μονακό για το Γκραν Πρι
Η 21χρονη Καρολίνα βρισκόταν στο Μονακό για το Γκραν Πρι

«Το δικό μου μου έσωσε τη ζωή» συνέχισε πριν ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα στο Centre Hospitalier Princesse Grace για την «εξειδικευμένη φροντίδα τους κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ημερών» μετά την εισαγωγή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ royal Ατύχημα μηχανή Μονακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ