Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Βίκυ Παγιατάκη μού είπε ότι το 2026 θα την «κάνω» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η Βίκυ Παγιατάκη μού είπε ότι το 2026 θα την «κάνω» [βίντεο]

Ανδρέας Μικρούτσικος
Ανδρέας Μικρούτσικος / Φωτογραφία: Glomex
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αστρολογική πρόβλεψη που έκανε η Βίκυ Παγιατάκη για τον ίδιο, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής «Buongiorno».

Με αφορμή την «πάσα» της παρουσιάστριας της εκπομπής, Φαίης Σκορδά, στη γνωστή αστρολόγο, προκειμένου να αποκαλύψει τις προβλέψεις της για το σαββατοκύριακο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στον διάλογο που είχε με την αστρολόγο, και τη συμβουλή που του έδωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο διάλογός του με τη Βίκυ Παγιατάκη on air

«Εμένα μού είπε σήμερα η Βίκυ Παγιατάκη για το 2026 , ότι θα την “κάνω”. Μου είπε να προσέχω, μέχρι τόσο του 2026. Δεν μου είπε ότι θα την “κάνω”, μου είπε να προσέχω μέχρι το 2026. Αλλά τι να προσέχω; Μη με κλέψει καμιά κοπέλα; Arrivederci Roma! Goodbye, au revoir!», είπε γελώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Επειδή έχω το ωροσκόπιο του Ανδρέα χρόνια τώρα, λέω ότι μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου του 2026 πρέπει να προσέχει λίγο περισσότερο, γιατί δεν προσέχει. Είναι σαν ένα μωρό που κάνει ό,τι του καπνίσει», διευκρίνισε η γνωστή αστρολόγος.

«Ανδρέα, η αλήθεια είναι ότι έχεις πολλούς λόγους να προσέχεις εσύ. Είσαι λίγο επιρρεπής», σχολίασε από την πλευρά του με χιούμορ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ