Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Άντζελα Γκερέκου, λίγες ώρες μετά την κηδεία του Νίκου Γαλανού, ο θάνατος του οποίου βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο.
Την Τετάρτη, 21 Μαΐου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Νίκου Γαλανού βρέθηκαν στο κοιμητήριο Παπάγου, στο τελευταίο «αντίο» στον αιώνιο ζεν πρεμιέ.
Ανάμεσά τους, πολλοί από τους ηθοποιούς από το cast της δημοφιλούς σειράς «Η Γη της Ελιάς», η οποία έμελλε να είναι το τελευταίο τηλεοπτικό σπίτι του Νίκου Γαλανού.
Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση λίγες ώρες μετά την κηδεία του Νίκου Γαλανού
Λίγες ώρες μετά την κηδεία του αείμνηστου ηθοποιού, η μέχρι πρότινος συνεργάτιδά του στη σειρά του Mega, Άντζελα Γκερέκου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας κάποιες backstage φωτογραφίες από τα τελευταία γυρίσματα του Νίκου Γαλανού για τη «Γη της Ελιάς».

Στις σχετικές εικόνες, ο Νίκος Γαλανός καταγράφεται παρέα με την Άντζελα Γκερέκου, αλλά και με τους Απόστολο Γκλέτσο και Τάσο Ιορδανίδη.

«Υπέροχες στιγμές, όπως πάντα.. από τα τελευταία γυρίσματα! Έτσι θα σε θυμόμαστε, γλυκό, χαμογελαστό κι αγέρωχο!!! Σήμερα σε αποχαιρετήσαμε για το αιώνιο σου ταξιδι! Ας είναι ευλογημένο!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.