Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ταραντίνο -Με Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ντι Κάπριο - iefimerida.gr

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ταραντίνο -Με Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ντι Κάπριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ του «Once Upon A Time in Hollywood», της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Μπραντ Πιτ, που υποδύονται αντίστοιχα έναν σταρ των γουέστερν, τον Ρικ Ντάλτον, και τον κασκαντέρ του, τον Κλιφ Μπουθ. Η Μάργκοτ Ρόμπι υποδύεται την Σάρον Τέιτ, ενώ το καστ περιλαμβάνει πολλούς σταρ, ανάμεσά τους οι Αλ Πατσίνο, Ντακότα Φάνινινγκ, αλλά και οι Λουκ Πέρι και Μπαρτ Ρέινολντς, που έχουν «φύγει» από την ζωή. Η ιστορία διαδραματίζεται το 1969.

Τη Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα και η αφίσα της ταινίας, που δεν τους ενθουσίασε όλους, με τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This July, Leonardo DiCaprio and Brad Pitt star together in Quentin Tarantino’s #OnceUponATimeInHollywood.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) στις 18 Μάρ, 2019 στις 5:59 πμ PDT

Μία ημέρα αργότερα κυκλοφόρησε και δεύτερη αφίσα, με την Μάργκοτ Ρόμπι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) στις 19 Μάρ, 2019 στις 5:59 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ