Αγριο τρολάρισμα στα social media για την αφίσα της νέας ταινίας του Ταραντίνο -Τι συνέβη και εξοργίστηκαν οι φαν [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγριο τρολάρισμα στα social media για την αφίσα της νέας ταινίας του Ταραντίνο -Τι συνέβη και εξοργίστηκαν οι φαν [εικόνα]

Η νέα ταινία του Ταραντίνο με Μπραντ Πιτ και Ντι Κάπριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κουέντιν Ταραντίνο φέρνει για πρώτη φορά μαζί στη μεγάλη οθόνη δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η ταινία «Once upon a time in Hollywood» τοποθετείται χρονικά γύρω στο 1969 και η αφίσα της μόλις κυκλοφόρησε στα social media.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ανήρτησε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram με ενθουσιασμό, αλλά οι θαυμαστές του απογοητεύτηκαν και τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά.

Η αφίσα της ταινίας απογοήτευσε τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι άρχισαν να την τρολάρουν στο twitter.

Η ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο έχει ένα πολύ δυνατό καστ. Εκτός από τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο παίζουν επίσης οι Αλ Πατσίνο, Μάργκοτ Ρόμπι, Μπαρτ Ρέινολντς, Τζέιμς Μάρσντεν, Ντακότα Φάνινγκ, Ντάμιεν Λούις, Μάικλ Μάντσεν, Τιμ Ροθ, Έμιλ Χιρς, Λουκ Πέρι, Τίμοθι Όλιφαντ.

Παρ΄ όλα αυτά η αφίσα της θεωρήθηκε πολύ «φτωχή» και με υπερβολικό φώτοσοπ χωρίς λόγο.

Δείτε την αφίσα της ταινίας του Ταραντίνο και το τρολάρισμά της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ