Η πιο συγκινητική στιγμή των Emmy -Πρόταση γάμου επί σκηνής - iefimerida.gr

Η πιο συγκινητική στιγμή των Emmy -Πρόταση γάμου επί σκηνής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκλεν Γουάις ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη σε ό,τι αφορά την ομιλία κατά την αποδοχή βραβείου.

Η πιο συγκινητική στιγμή της φετινής απονομής των Emmy ήταν αναμφισβήτητα όταν εκείνος ανέβηκε στη σκηνή, για να παραλάβει το βραβείο για τη σκηνοθεσία της βραδιάς των Οσκαρ του 2017. Γιατί από εκεί έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Ο Γουάις ξεκίνησε την ομιλία του με τα... τυπικά. Αναφέρθηκε στις δύο κόρες του, ευχαρίστησε όσους ήθελε και στο τέλος αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, πριν από δύο εβδομάδες.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στη σύντροφό του, Γιαν Σβέντσεν. «Αναρωτιέσαι γιατί δεν θέλω να σε αποκαλώ κοπέλα μου; Γιατί θέλω να σε λέω σύζυγό μου», είπε ο σκηνοθέτης, αφήνοντας την καλή του εμβρόντητη. Οι υπόλοιποι άρχισαν να χειροκροτούν, ενώ αρκετοί συγκινήθηκαν. Οσο για την Σβέντσεν, ξεπερνώντας το σοκ, άρχισε να λέει «Ναι», αλλά ο καλός της παρατήρησε «Δεν σε ρώτησα ακόμη!».

Τελικά, εκείνη ανέβηκε στη σκηνή, όπου η πρόταση γάμου έγινε με κάθε επισημότητα. Της φόρεσε στο χέρι το δαχτυλίδι που είχε δώσει ο πατέρας του στη μητέρα του και βέβαια γονάτισε, ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Emmy πρόταση γάμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ