Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου Χρειάζεται την οικονομική σου στήριξη για να συνεχίσει να λειτουργεί.

Μπες στο : mdmgreece.gr/dorees/kane-mia-dorea/ Και κατάθεσε σε τράπεζα (στους λογαριασμούς των ΓτΚ) ή ηλεκτρονικά με την ένδειξη «Στέγη» ή κάλεσε μας στο 2103213150

Άνοιξέ τους την Πόρτα για μία ασφαλή και ήσυχη Νύχτα!

Το έργο «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων» υλοποιείται στα πλαίσια του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και προωθεί την ανάπτυξη και λειτουργία ενός διευρυμένου δικτύου Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας. Στο πλαίσιο αυτού του δικτύου, μεταξύ άλλων δομών, έχει δημιουργηθεί το Υπνωτήριο Αστέγων.

Η δομή φιλοξενείται σε χώρο ο οποίος έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Αθηναίων, (Αλικαρνασσού 49, Ακαδημία Πλάτωνος).

Το υπνωτήριο λειτουργεί καθημερινά με σταθερό ωράριο (18.00 – 09:00 πμ) και προσφέρει διανυκτέρευση σε τουλάχιστον 50 αστέγους ανά ημέρα. Η Κοινωνική Δομή έχει στελεχωθεί από διοικητικούς υπαλλήλους, άτομα προσωπικό καθαριότητας και κοινωνικό λειτουργό.

Επιπρόσθετα, το τμήμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας των Γιατρών του Κόσμου παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης και συμβουλευτικής στους επωφελούμενους του Προγράμματος, σύμφωνα με τις αρχές της Διαμεθοδικής Κοινωνικής Εργασίας και σε συνεργασία με ένα οργανωμένο δίκτυο κρατικών υπηρεσιών και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ