Αστυνομικός συνθλίβει τζάμι αυτοκινήτου επειδή ο οδηγός δεν του ανοίγει το παράθυρο - iefimerida.gr

Αστυνομικός συνθλίβει τζάμι αυτοκινήτου επειδή ο οδηγός δεν του ανοίγει το παράθυρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περιστατικό αστυνομικής βίας σημειώθηκε στο Βανκουβέρ του Καναδά, το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο οδηγός Bodhi Sattva αρνείται να κατεβάσει το παράθυρό του οχήματός του και αντ' αυτού ρωτά τον αστυνομικό γιατί τον σταμάτησε.

«Πάτα φρένο ρε βλάκα. Ανοιξε την πόρτα» απαντά ο αστυνομικός, αλλά ο οδηγός συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει κάνει τίποτα το μεμπτό. «Δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι» ανταπαντά αστυνομικός και προειδοποιεί: «Θα σπάσω το παράθυρο σε δύο δευτερόλεπτα».

Ο Sattva επιμένει ότι δεν έχει κάνει τίποτε που να θεωρηθεί επιλήψιμο και προειδοποιεί από τη δική του μεριά πως μιλά στο τηλέφωνο με τον δικηγόρο του. Τότε, ο αστυνομικός απειλεί για ακόμα μία φορά πως θα σπάσει το παράθυρο με τον οδηγό να λέει πως δεν συναινεί και δεν πρόκειται να το ανοίξει.

Ετσι, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο αστυνομικός σπάει το τζάμι και βγάζει σέρνοντας στο έδαφος τον οδηγό ο οποίος ακούγεται στο ερασιτεχνικό βίντεο να φωνάζει: «Τι κάνεις;», ενώ στη συνέχεια παραπονιέται για πόνους στον ώμο του.

Η Αστυνομική Διεύθυνση του Βανκούβερ δήλωσε στο CBC ότι στον οδηγό απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή ουσιών, με σκοπό την εμπορία και για αντίσταση κατά της αρχής. Επίσης, εκπρόσωπος της Αστυνομίας πρόσθεσε ότι αν οι οδηγοί δεν επιθυμούν να έχουν σπασμένα παράθυρα, τότε θα πρέπει να συνεργάζονται με την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βανκούβερ αστυνομικός παράθυρο τζαμί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ