Ο πιο «δυνατός» αθλητής στον κόσμο – Εχασε τα χέρια του και παίζει πινγκ πονγκ με το στόμα - iefimerida.gr

Ο πιο «δυνατός» αθλητής στον κόσμο – Εχασε τα χέρια του και παίζει πινγκ πονγκ με το στόμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέκαθεν η μεγάλη του αγάπη ήταν το πινκ πονκ. Σε ηλικία 10 ετών όμως, έχοντας ήδη προλάβει να ανακαλύψει το μεγάλο του πάθος για το άθλημα, έχασε τα χέρια του μετά από ατύχημα. Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως ο άτυχος Ιμπραίμ Χαμάτο θα ξαναπαίξει πινκ πονκ. Ο Αιγύπτιος αθλητής όμως, είχε διαφορετική άποψη και δεν το έβαλε κάτω.

Κρατώντας τη ρακέτα με το στόμα του, έκανε κάτι που κανένας αθλητής δεν έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Μετά από χρόνια προσπάθειας, ο Ιμπραίμ Χαμάτο έχει φτάσει σε επίπεδο να ανταγωνίζεται αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου. Βλέποντας τη συγκλονιστική του προσπάθεια, δεν μπορεί κάποιος να μείνει ασυγκίνητος. Πραγματικό παράδειγμα δύναμης και θέλησης, που αποδεικνύει πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να προσπαθήσεις όσο πιο πολύ μπορείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ