Το θαύμα της τεχνολογίας: Μετά από 22 χρόνια γυναίκα περπατά ξανά με τη βοήθεια 3D εκτυπωμένου ρομποτικού μηχανισμού - iefimerida.gr

Το θαύμα της τεχνολογίας: Μετά από 22 χρόνια γυναίκα περπατά ξανά με τη βοήθεια 3D εκτυπωμένου ρομποτικού μηχανισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των τρισδιάστατων εκτυπωτών, η πρώτη θαυματουργή τους εφαρμογή είναι γεγονός. Μια άτυχη σκιερ που πριν από 22 χρόνια έμεινε παράλυτη μετά από σκληρό τραυματισμό, είναι πλέον ικανή να περπατήσει ξανά χάρη στη βοήθεια ρομποτικού μηχανισμού φτιαγμένου από τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Το 1992 είχε πληροφορηθεί πως ποτέ ξανά δεν θα μπορέσει να στηριχθεί στα πόδια της. Εικοσιδύο χρόνια μετά, η τεράστια ευτυχία της αποτυπώνεται από το διάπλατο χαμόγελο της, όταν καταφέρνει να πατήσει ξανά στο έδαφος με τη βοήθεια του ρομποτικού μηχανισμού. Καθ΄όλη τη διάρκεια της μικρής διαδρομής που διανύει, φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπό της η χαρά που της έδωσε το... θαύμα της τεχνολογίας. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται ο τρόπος λειτουργίας του μηχανισμού και στη συνέχεια το... καλύτερο παράδειγμα της εφαρμογής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ