Την ώρα που η χώρα έχει ήδη υποδεχτεί τον «Λέανδρο» και το κρύο είναι τσουχτερό με θερμοκρασίες κάτω από μηδέν σε πολλές περιοχές, τα Τρίκαλα Κορινθίας έχουν ήδη ντυθεί στα λευκά.
Στο βίντεο του Up Stories καταγράφεται όπως σημειώνει και η ομάδα του Up Stories «το απόλυτο αλπικό τοπίο της Κορινθίας».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρίκαλα Κορινθίας, τύφλα να έχει η Ελβετία.
Αυτό είναι το σλόγκαν που κουβαλάνε μαζί τους όσοι επισκέπτονται τα Τρίκαλα Κορινθίας και τη Λίμνη Δόξα τους χειμερινούς μήνες και ειδικά όσοι έχουν τη τύχη να επισκεφτούν την περιοχή όταν αυτή είναι ντυμένη στα λευκά.
Ένα εκπληκτικό αλπικό τοπίο που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από το κέντρο της Αθήνας ξεδιπλώνεται στα μάτια των επισκεπτών και οι εικόνες μίας φύσης που οργιάζει κυριολεκτικά αποτυπώνονται για πάντα στη καρδιά των επισκεπτών.
Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος χειμερινός προορισμός και οι εικόνες που κατέγραψε με το drone η ομάδα του Up Stories και μοιράζεται μαζί μας το επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω.
- Live οι ειδήσεις
- Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Πολικό ψύχος και σήμερα σε όλη τη χώρα -Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων
- «Ξαναζωντανεύει» το λιανεμπόριο: Πώς θα ψωνίζουμε από αύριο -Ολα τα μέτρα και οι περιορισμοί
- Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου
- Σοφία Μπεκατώρου: Τι απαντά ο παράγοντας που κατηγορεί πως την κακοποίησε