Ο απόλυτος γιορτινός προορισμός -To γραφικό χωριουδάκι που απέχει 140 χλμ. από την Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο απόλυτος γιορτινός προορισμός -To γραφικό χωριουδάκι που απέχει 140 χλμ. από την Αθήνα [εικόνες]

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γεγονός πως για κάθε εποχή η Ελλάδα έχει το κατάλληλο μέρος για να αποδράσουμε. Από τις απίθανες λίμνες στα βουνά και από τα ποτάμια στις θάλασσες και τα καταπράσινα δάση, η ομορφιά της χώρας μας βρίσκεται όπου κι αν γυρίσουμε το βλέμμα.

Ειδικά το χειμώνα, δεν είναι λίγα τα ορεινά και γραφικά χωριά σε μεγάλο υψόμετρο (ή κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα) που μας κλείνουν το μάτι.

Και κυρίως αυτή την εποχή του χρόνου που ξεκλέβουμε και μία-δύο μέρες από τη δουλειά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι όλο και κάποιο ταξιδάκι στα χιόνια θα οργανώσουμε. Είτε είστε από τη βόρεια Ελλάδα, είτε από τη Στερεά, είτε από την Πελοπόννησο, κάπου εκεί γύρω, έχετε κι έναν χειμερινό προορισμό για κάθε γούστο.

Τι γίνεται όμως με όσους έμειναν στην Αθήνα;
Εκτός του ότι η πρωτεύουσα είναι στα κέφια της τα Χριστούγεννα, πανέμορφη, στολισμένη και ψιλοάδεια, έχει πολύ κοντά της αυτό που ψάχνουμε όλοι τα Χριστούγεννα.

Γραφικά χωριουδάκια σε αλπικό τοπίο. Με παραδοσιακά ταβερνάκια, ξενώνες με τζάκι, χουχουλιάρικα καφέ και απίθανες βόλτες στη χιονισμένη φύση.

Μιλάμε φυσικά για...

Διαβάστε για το γραφικό χωριουδάκι που είναι ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός, πολύ κοντά στην Αθήνα, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ