Zara Tindall: Ποια είναι η «άγνωστη» εγγονή της Ελισάβετ που δεν έχει πριγκιπικό τίτλο - iefimerida.gr

Zara Tindall: Ποια είναι η «άγνωστη» εγγονή της Ελισάβετ που δεν έχει πριγκιπικό τίτλο

Zara Tindall
Φωτογραφία: AP Images
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΥ

Το δεύτερο, κατά σειρά, εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ, ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, παρευρίσκεται στα βασιλικά events, αλλά δεν έχει πριγκιπικό τίτλο.

Η Ζάρα -Άννα -Ελισάβετ Φίλιπς γεννήθηκε στις 15 Μαΐου του 1981, είναι το δεύτερο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ και η πρώτη εγγονή. Η Ζάρα είναι το μικρότερο παιδί της πριγκίπισσας Άννας και την απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Μαρκ Φίλιπς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και η πριγκίπισσα Άννα είναι από τα πιο ενεργά άτομα του βασιλικού αξιώματος προτίμησε τα δύο της παιδιά, μετά τη γέννηση τους, να μην πάρουν κανένα βασιλικό τίτλο. Μάλιστα, η Ζάρα είχε αναφέρει παλαιότερα πως είναι απόλυτα σύμφωνη με την απόφαση που είχε πάρει η μητέρα της και έτσι η ίδια όσο και ο αδερφός της μεγάλωσαν πιο φυσιολογικά σε σύγκριση με τα ξαδέρφια τους που φέρουν τίτλους ευγενείας. Να σημειώσουμε πως η Ζάρα Τίνταλ, κρατάει το επώνυμο του συζύγου της, δεν παίρνει βασιλικά επιδόματα, ζει σε ένα πολυτελέστατο κάστρο σε κοντινή απόσταση με την μητέρα της, πριγκίπισσα Άννα, και είναι το μόνο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ που εργάζεται.

άγνωστη εγγονή βασιλισσας Ελισάβετ Ζαρα Τίνταλ
Η Ζάρα Τίνταλ, με την γιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ, και τον σύζυγο της. Φώτο: AP Images

Ο χωρισμός των γονιών της και η αγάπη της για την ιππασία

Η Ζάρα μεγάλωσε όσο πιο φυσιολογικά γίνεται μέσα σε ένα βασιλικό περιβάλλον, καθώς η γιαγιά της είναι η βασίλισσα της Αγγλίας, η μητέρα της φέρει τον τίτλο της πριγκίπισσας, ο θείος της Κάρολος ο διάδοχος του θρόνου και ο πρώτος ξάδερφος της Γουίλιαμ τρίτος στη διαδοχή.

Η ίδια από πολύ μικρή ηλικία παρακολουθούσε αγώνες ιππασίας, ένα άθλημα που λατρεύει και έχει ξεχωρίσει και η μητέρα της, ωστόσο την γοήτευαν κι άλλα αθλητικά αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε τα χρόνια που ήταν μαθήτρια. Σύμφωνα με φωτογραφίες που είχαν δει παλαιότερα το φως της δημοσιότητας η Ζάρα απολάμβανε να πηγαίνει για σκι στην Ελβετία μαζί με τα πρώτα της ξαδέρφια, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ζωή της κάπως άλλαξε σε ηλικία 8 ετών, όταν οι γονείς της αποφάσισαν να χωρίσουν, χωρίς αρχικά να πάρουν διαζύγιο, και μοιράζονταν από κοινού την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

αγνωστη εγγονή βασιλισσας Ελισαβετ Ζαρα Τινταλ ιππασία
Αγάπησε την ιππασία από τους γονείς της. Φώτο:Ap Images
Ζάρα Τίνταλ Ascot
Με τις φίλες της σε ιπποδρομίες στο Ascot. Φώτο: AP Images

Μετά το τέλος του σχολείου η Ζάρα σπούδασε φυσιοθεραπεύτρια,αλλά την κέρδισε επαγγελματική η ιππασία. Ανάμεσα στις διακρίσεις της διορίστηκε μέλος του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στις διακρίσεις του 2007 για τις υπηρεσίες της στο άθλημα της ιππασίας. Το 2012 μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα, στον Ιππόδρομο Τσελτεχάμ ιππεύοντας το άλογο της, ενώ λίχα χρόνια νωρίτερα είχε χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, λόγω τραυματισμού του αλόγου της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωριμία με τον μέλλοντα σύζυγο της και ο διακριτικός γάμος

Με τον Μάικλ Τίνταλ γνωρίστηκε το 2003 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας σε ένα νυχτερινό μαγαζί και μετά από κάποια ραντεβού ξεκίνησε η σχέση τους, ενώ τον επόμενο χρόνο έκαναν τη πρώτη τους δημόσια εμφάνιση επισημοποιώντας το δεσμό τους.

Στη συνέχεια, έπειτα από μια μακροχρόνια σχέση, το 2010 ο Μάικ Τίνταλ έκανε πρόταση στη «πριγκίπισσα» του την ώρα που έβλεπαν ταινία στο σπίτι όπου ζούσαν μαζί.

αγνωστη εγγονή ελισάβετ Ζαρα Τινταλ γαμος
Το ζευγάρι έχει κρατήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Φώτο:AP Images

Η επίσημη ανακοίνωση για τον αρραβώνα τους γίνεται ακριβώς ένα μήνα μετά τον αρραβώνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλεντον. Μάλιστα, εκείνη τη περίοδο είχε γίνει θέμα στο διαδίκτυο το όχι τόσο περιποιημένο μανικιούρ της Ζάρα Τίνταλ, σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλεντον που ήταν αψεγάδιαστο στις φωτογραφίες που έδωσε το Παλάτι στη δημοσιότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Εδιμβούργο στις 30 Ιουλίου του 2011, τρεις μήνες μετά τον πριγκιπικό χλιδάτο γάμο του μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας, πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλεντον, η οποία πλέον φέρει τον τίτλο Δούκισσα του Κέμπριτζ.

Ζαρα Τινταλ νύφη
Η Ζάρα Τίνταλ την ημέρα του γάμου της. Φώτο:AP Images
Ζαρα Τίνταλ νύφη γάμος
Με τον πατέρα της ανήμερα του γάμου της στο Εδιμβούργο. Φώτο: AP Images
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ζάρα Τίνταλ, χρησιμοποιεί το επώνυμο του συζύγου της, φόρεσε ένα λιτό σατέν νυφικό του σχεδιαστή Στιούαρτ Πάρβιν και το συνδύασε με διαμαντένια τιάρα από τη προσωπική συλλογή της μητέρας της, πριγκίπισσας Άννα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής η τιάρα της Ζάρα Τίνταλ ήταν ελληνική και άνηκε στη πριγκίπισσα Αλίκη, τη μητέρα του αγαπημένου της παππού, πρίγκιπα Φιλίππου. Οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού δεν ξεπερνούσαν τα 400 άτομα και η δεξίωση δόθηκε στο ανάκτορο της βασιλικής οικογένειας στο Εδιμβούργο.

πριγκίπισσα Άννα Ζάρα Τίνταλ
Η μητέρα της επέλεξε να μην δώσει τίτλουςευγείας στα παιδιά της. Φώτο: AP Images

Η γέννηση των τριών παιδιών της και η αποβολή

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, η Μία- Γκρέις, θα γεννηθεί το 2014, ενώ το 2016 είχε αναγγελθεί επίσημα πωςπεριμένει δεύτερο παιδί, η ίδια απέβαλε. Τέσσερα χρόνια μετά το αγαπημένο ζευγάρι αποκτάει τη δεύτερη κόρη του, τη Λένα και τον Μάρτιο του 2021 γεννιέται ο μοναχογιός τους, Λούκας. Όπως, έγινε γνωστό, η Ζάρα Τίνταλ θα γεννήσει το τρίτο της παιδί στο μπάνιο του του διαμερίσματος όπου διαμένει η οικογένεια.

Πριν λίγο καιρό η Μία Τίνταλ κρατούσε ένα πακέτο με ζαχαρωτά αναστατώντας τον τετράχρονο ξάδερφο της πρίγκιπα Λούις κατά τους εορτασμούς του πλατινένιου Ιωβηλαίου της προγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ζαρα Τινταλ
Φώτο:AP Images

Η οικογένεια Τίνταλ μένει στο Γκάτκομπ Παρκ, σε κοντινή απόσταση από την οικία της μητέρας της, ενώ η Ζάρα είναι μια από τις νονές του πρίγκιπα Τζωρτζ, γιου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλεντον και οι δύο οικογένειες διατηρούν στενές σχέσεις. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές, που ο φωτογραφικός φακός σε δημόσιες εκδηλώσεις έχει αποθανατίσει τη Ζάρα Τίνταλ να μιλάει με την Κέιτ Μίντλεντον και οι δύο γυναίκες να είναι διαχυτικές μεταξύ τους δείχνοντας πως δεν έχουν μια τυπική σχέση, αλλά τους συνδέει βαθιά αγάπη και εκτίμηση.

Ζαρα Τινταλ Κέιτ Μίντλεντον
Μετην Κέιτ Μίντλεντον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Φώτο:AP Images
Ζαρα Τίνταλ Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι
Στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Φώτο:AP Images
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, η Ζάρα Τίνταλ, διατηρεί καλές σχέσεις και με την οικογένεια του ξαδέρφου της, πρίγκιπα Χάρι, καθώς ο ίδιος είναι ένας από τους νονούς της δεύτερης κόρης της. Ο φωτογραφικός φακός συνέλλαβε την Ζάρα Τίνταλ να συνομιλεί με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρλκ στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Φαίνεται πως η Ζάρα Τίνταλ ξέρει να κρατάει τις ισσοροπίες και είναι αγαπητή τόσο στην οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ όσο και στου Χάρι παρόλο που ο τελευταίος αρνήθηκε να εργάζεται για το «Στέμμα» και ζει στην Αμερική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ