Viral: Νεαρός δάσκαλος κουνγκ φου περπατά και πηδά πάνω σε... νερό! [βίντεο] - iefimerida.gr

Viral: Νεαρός δάσκαλος κουνγκ φου περπατά και πηδά πάνω σε... νερό! [βίντεο]

κουνγκ φου
Το βίντεο του δασκάλου κουνγκ φου έχει γίνει viral / Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν νεαρό κουνγκ φου - μάστερ να περπατά και να πηδά πάνω σε… νερό!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το RT, πρόκειται για τον 28χρονο Ζανγκ Σενγκιάνγκ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκπαιδευόταν σκληρά για να περάσει το κουνγκ φου σε άλλο επίπεδο. Οπως φαίνεται στο βίντεο, ο «σαολίν» του κουνγκ φου από την Κίνα καταφέρνει να «δαμάσει» το νερό, πραγματοποιώντας περίτεχνες ενέργειες που δείχνουν να αψηφούν τους νόμους της φυσικής.

Ο 28χρονος είχε στο παρελθόν συμμετάσχει σε ταινίες κουνγκ φου και πλέον διδάσκει πολεμικές τέχνες, εστιάζοντας σε ένα είδος που έχει ονομάσει «ελαφρύ κουνγκ φου». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός μάστερ του κουνγκ φου -που δηλώνει ότι «δεν είμαι ο καλύτερος στο κουνγκ φου»- έχει πάνω από 400.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κουνγκ φου Πολεμικές Τέχνες viral KINA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ