Πώς είναι πραγματικά η Τζόαν Κόλινς -Δημοσιογράφος περιγράφει για την παρεξηγημένη, αειθαλή σταρ που έγινε 90 - iefimerida.gr

Πώς είναι πραγματικά η Τζόαν Κόλινς -Δημοσιογράφος περιγράφει για την παρεξηγημένη, αειθαλή σταρ που έγινε 90

Η αειθαλής Τζόαν Κόλινς
Η αειθαλής Τζόαν Κόλινς / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζόαν Κόλινς, η θρυλική Αλέξις Κάρινγκτον της «Δυναστείας», έγινε πριν από λίγες ημέρες 90 ετών.

Καθώς έκλεισε τα 90 της χρόνια, η Dame Joan έχει περισσότερη ενέργεια από τις περισσότερες δεκαετίες νεότερης ηλικίας.

Η καριέρα της περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ταινίες, δεκάδες παραστάσεις στο West End και στο Broadway, συμπεριλαμβανομένης της δικής της παράστασης για μια γυναίκα, και ένα αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, ακόμα γράφει. Το έργο της περιλαμβάνει στήλες για το περιοδικό Spectator, μερικά μπεστ σέλερ και αρκετές αυτοβιογραφίες. Τακτική θαμώνας στα πάρτι, εξακολουθεί να αποτελεί είδωλο του στιλ.

Πώς μια γυναίκα που ξεκίνησε την καριέρα της στο Χόλιγουντ σε ηλικία 22 ετών επιβιώνει ανέπαφη;

Ίσως είναι η αιώνια αισιοδοξία της, γράφει η Amanda Platell για την Daily Mail, η οποία αποτυπώθηκε εξαιρετικά στο περιβόητο πλέον σχόλιό της όταν ρωτήθηκε για τους τέσσερις αποτυχημένους γάμους της: «Αν η ζωή σού πετάξει λεμόνι, φτιάξε λεμονάδα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ως πραγματικά όμορφη γυναίκα, είναι ακόμη πιο γοητευτική στην πραγματική ζωή απ' ό,τι στην οθόνη. Είναι πιο μικροκαμωμένη απ' ό,τι φαντάζεστε, καμπυλωτή, με πόδια χορεύτριας. Έχει ένα υπέροχο στόμα, σμιλεμένα ζυγωματικά και αυτά τα σαγηνευτικά σμαραγδένια μάτια», σημειώνει η Platell.

Κάποτε σχολίασε για την αρχή της καριέρας της: «Είχα σκούρα μαλλιά και πράσινα μάτια και υποθέτω ότι έλεγαν πως είμαι καυτή».

Τζόαν Κόλινς: Εξακολουθεί να είναι γοητευτική στα 90 της

Στα 90 της εξακολουθεί να είναι όμορφη. Μια φίλη μου που κάνει διακοπές μαζί της στη βίλα της στο Σεν Τροπέ (έχει επίσης σπίτια στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες) είπε ότι είναι το ίδιο όμορφη και το πρωί, το δέρμα της είναι πορσελάνινο, χωρίς μακιγιάζ.

Σε αντίθεση με ό,τι θα πίστευε κανείς λόγω του θρυλικού ρόλου της στη «Δυναστεία», δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική με τις άλλες γυναίκες, αλλά μια απλή γυναίκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Joan Collins το 1963
Η Joan Collins το 1963 / Φωτογραφία: AP Photo/Matty Zimmerman

Είναι η πρώτη που παραδέχεται ότι αν υπήρχε μαύρη ζώνη στα ψώνια, θα την είχε, ότι δεν πιστεύει στη δίαιτα ή στην αποχή οποιουδήποτε είδους, για την ακρίβεια. Και ναι, πίνει!

Μη σας ξεγελάει ο θρυλικός χαρακτήρας της στη «Δυναστεία». Η Τζόαν Κόλινς εισήχθη στην τηλεοπτική σειρά με ένα σενάριο που ουσιαστικά έλεγε: «Να είσαι εντελώς σκ@@@, να κάνεις γατοκαβγάδες με τη νέμεσή σου Krystle [Linda Evans], να πέσεις στην πισίνα, να συνεχίσεις να παλεύεις και να βγαίνεις όμορφη».

Ωστόσο, μετέτρεψε αυτόν τον σαθρό, στερεοτυπικό ρόλο σε πάταγο - το απόλυτο είδωλο της δυναμικής, άλφα γυναίκας της δεκαετίας του 1980.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όπως απέδειξαν όμως οι δεκαετίες που ακολούθησαν, δεν είναι μόνο η ομορφιά της Τζόαν Κόλινς, ούτε καν το τεράστιο μυαλό της που την έκαναν τόσο ανθεκτική. Υπάρχει κάποια μαγεία σε αυτή τη γυναίκα και το έχω δει από πρώτο χέρι», συνεχίζει η δημοσιογράφος.

Η Joan Collins φτάνει στο Vanity Fair Oscar Party την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022
Η Joan Collins φτάνει στο Vanity Fair Oscar Party την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 / Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

«Σε όλες τις συναντήσεις μας -στο θέατρο, στο δείπνο, στα πάρτι- δεν είναι ποτέ η στερεότυπη ντίβα του Χόλιγουντ. Δεν είναι καθόλου ντίβα, παρότι, όπου κι αν πάει, τα κεφάλια γυρίζουν. Οι γυναίκες ατενίζουν με θαυμασμό, οι μεγάλοι άνδρες λιώνουν.

Δεν είναι απλώς ευγενική με όλους, αλλά ενδιαφέρεται πραγματικά γι' αυτούς. Ούτε περπατάει ή καμαρώνει όπως οι σημερινές διασημότητες που ξεφουσκώνουν απότομα, σαν ο κόσμος να είναι ένα μακρύ κόκκινο χαλί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ