Επιστρέφει ένα τηλεπαιχνίδι «φοβερό, τρομερό, πάρα πολύ ωραίο» -Από τον Βλάσση Μπονάτσο, στον Μάρκο Σεφερλή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Επιστρέφει ένα τηλεπαιχνίδι «φοβερό, τρομερό, πάρα πολύ ωραίο» -Από τον Βλάσση Μπονάτσο, στον Μάρκο Σεφερλή [εικόνες & βίντεο]

Βλάσης Μπονάτσος, Σπύρος Παπαδόπουλος και Μάρκος Σεφερλής
Βλάσης Μπονάτσος, Σπύρος Παπαδόπουλος και Μάρκος Σεφερλής

Ένα τηλεπαιχνίδι «φοβερό, τρομερό, πάρα πολύ ωραίο» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, φέρνοντας μνήμες από το μακρινό 1992 και τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. Έκτοτε το παρακολουθήσαμε δύο ακόμη φορές από ισάριθμους παρουσιαστές.

Το τηλεοπτικό κοινό το γνώρισε και το αγάπησε από τον Βλάσση Μπονάτσο, το συνήθισε από την ήρεμη δύναμη των τηλεπαιχνιδιών, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το ξαναβρήκε πολλά χρόνια αργότερα με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια ομάδων στην ελληνική τηλεόραση αναβιώνει σήμερα με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βλάσσης Μπονάτσος σε ρόλο διαιτητή στις «Κόντρες»

Η ιδιωτική τηλεόραση βρίσκεται ακόμη σε βρεφικό στάδιο, όταν ο Βλάσσης Μπονάτσος αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή σε ένα τηλεπαιχνίδι που αλλάζει τους όρους του… παιχνιδιού. Αντί για μονάδες, το παιχνίδι «Κόντρες» καλούσε παρέες να διαγωνιστούν σε ένα παιχνίδι γνώσεων, αλλά και ερμηνείας της κοινής γνώμης.

Ήταν το 1992, όταν ο ηθοποιός με το χαρακτηριστικό του κέφι μπροστά στο φακό παρουσίαζε για πρώτη φορά το τηλεπαιχνίδι
Ήταν το 1992, όταν ο ηθοποιός με το χαρακτηριστικό του κέφι μπροστά στο φακό παρουσίαζε για πρώτη φορά το τηλεπαιχνίδι

Ήταν το 1992, όταν ο ηθοποιός με το χαρακτηριστικό του κέφι μπροστά στο φακό παρουσίαζε για πρώτη φορά το τηλεπαιχνίδι. Κάπου εκεί ακούστηκε για πρώτη φορά η φράση που χαρακτήρισε το παιχνίδι αυτό όλα τα χρόνια που ακολούθησαν.

«Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις...». Ήταν σε αυτό το πολύχρωμο πλατό που ο Βλάσσης Μπονάτσος υιοθετούσε τις ατάκες που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία, «φοβερό, τρομερό, πάρα πολύ ωραίο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τηλεπαιχνίδι καλούσε τους παίκτες να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις του κοινού (των περίφημων 100 ανθρώπων) σε μια σειρά από απαντήσεις.

Κάθε φορά δυο παίκτες από κάθε ομάδα βρισκόταν αντιμέτωποι στο κέντρο του πλατό. Ο πιο γρήγορος κέρδιζε το πλεονέκτημα να δώσει πρώτος μια πιθανή απάντηση, όμως την απάντησε «έφερνε» στην ομάδα του ο παίκτης που μάντευε την πιο δημοφιλή απάντηση.

Από τον έναν… «Απαράδεκτο» στον άλλον

Την περίοδο που οι «Κόντρες» διέπρεπαν στην τηλεόραση του MEGA, ο Βλάσσης Μπονάτσος πρωταγωνιστούσε επίσης σε μια από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης, τους «Απαράδεκτους».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το τηλεπαιχνίδι μετονομάστηκε σε «Κόντρα πλακέ» και το παρουσίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Το τηλεπαιχνίδι μετονομάστηκε σε «Κόντρα πλακέ» και το παρουσίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Όταν λοιπόν ο Βλάσσης Μπονάτσος σταμάτησε να παρουσιάζει τις «Κόντρες», τη θέση του ανέλαβε ένας άλλος «Απαράδεκτος», ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Το τηλεπαιχνίδι μετονομάστηκε σε «Κόντρα πλακέ» και γνώρισε παρόμοια επιτυχία στην τηλεόραση του MEGA.

Το τηλεπαιχνίδι κράτησε τέσσερις σεζόν πριν ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκινήσει την παρουσίαση του «Εκατομμυριούχου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Άκου τι είπαν» για τον Χρήστο Φερεντίνο

Πέρασαν σχεδόν 15 χρόνια από το «Κόντρα πλακέ» και ο Alpha αποφάσισε να επαναφέρει το φορμά με άλλον τίτλο και άλλον παρουσιαστή. Ο Χρήστος Φερεντίνος αναρωτιόταν «Άκου τι είπαν» και καλούσε κι εκείνος με τη σειρά του τους παίκτες να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις των παικτών σε μια σειρά από ερωτήσεις

Ξεκινάει το 5X5 με τον Μάρκο Σεφερλή

Ένας παρουσιαστής που κάνει για 5 και είναι έτοιμος για όλα… Το «5Χ5», το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή, έρχεται για να αποδείξει ότι πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση.

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15.000 ευρώ!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το γύρισμα του πρώτου τρέιλερ, για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1
Το γύρισμα του πρώτου τρέιλερ, για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1

Δύο ομάδες, από δύο διαφορετικές οικογένειες, καλούνται να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν από 100 ανθρώπους. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό και διεκδικεί μέχρι και 15.000 ευρώ. Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

Η αναβίωση του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού έρχεται για πρώτη φορά να πλησιάσει το αρχικό φορμά, εκείνο δηλαδή στο οποίο βασίστηκε πριν από 29 χρόνια το τηλεπαιχνίδι «Κόντρες». Το πρόγραμμα βασίζεται στο αμερικανικό παιχνίδι με τίτλο Family Feud, που όπως το μαρτυρά και η ονομασία του, θέτει σε αντίπαλες ομάδες τα μέλη δύο οικογενειών.

Το πρώτο τρέιλερ με τον Μάρκο Σεφερλή

Το γύρισμα του πρώτου τρέιλερ, για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έγινε με τον Μάρκο Σεφερλή να μεταμορφώνεται σε διαφορετικά πρόσωπα, υποδυόμενος τους υποψήφιους παίκτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλάζοντας περούκες, ρούχα και ρόλους, ο πολυτάλαντος Μάρκος κάλεσε όλες τις οικογένειες να είναι σε ετοιμότητα και να επιστρατεύσουν το χιούμορ και τις γνώσεις τους: «Μαζευτείτε πέντε και ελάτε να παίξετε απέναντι σε μια άλλη οικογένεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ