Πού είναι τα εγγόνια του JFK σήμερα; -Τα παιδιά της Καρολάιν Κένεντι που έχουν «σπάσει» την κατάρα - iefimerida.gr

Πού είναι τα εγγόνια του JFK σήμερα; -Τα παιδιά της Καρολάιν Κένεντι που έχουν «σπάσει» την κατάρα

Η Καρολάιν Κένεντι με τον γιο της, Τζακ
Η Καρολάιν Κένεντι με τον γιο της, Τζακ / Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μέλη της οικογένειας Κένεντι, είναι γνωστά σε πολλούς ως οι royals της Αμερικής.

Τα τρία εγγόνια του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι έχουν ήδη καταφέρει αρκετά στη ζωή τους, παρά τη λεγόμενη «κατάρα» που κρεμόταν σαν σκοτεινό σύννεφο πάνω από το οικογένεια για πολλές δεκαετίες.

Όμως, ενώ τα παιδιά της Καρολάιν Κένεντι γνωρίζουν αναμφίβολα τη σειρά των τραγικών γεγονότων που ταλαιπωρούν τους συγγενείς τους για χρόνια, από πρόωρους θανάτους έως τρομακτικά ατυχήματα, δεν έχουν «επιτρέψει» στη διαβόητη κατάρα των Κένεντι να τους επηρεάσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες, το νεότερο εγγόνι του εκλιπόντος προέδρου, ο 29χρονος Τζακ, ανακοίνωσε ότι είχε αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ και τη Σχολή Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ, αφού ολοκλήρωσε ένα δύσκολο κοινό πρόγραμμα στο ίδρυμα Ivy League.

Η μητέρα του, Καρολάιν, και ο πατέρας του, Έντγουιν Σλόσμπεργκ, έχουν σίγουρα πολλά άλλα για τα οποία να είναι περήφανοι, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών των κορών τους, Ρόουζ, 33, και Τατιάνα, 31 ετών.

Και τα τρία παιδιά του Σλόσμπεργκ έχουν πάει σε σχολεία Ivy League, έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακά και έχουν ισορροπήσει την καριέρα με τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Έντουιν Σλόσμπεργκ, σύζυγος της Καρολάιν Κένεντι, με τα παιδιά τους Ρόουζ, Τζακ και Τατιάνα το 2011
Ο Έντουιν Σλόσμπεργκ, σύζυγος της Καρολάιν Κένεντι, με τα παιδιά τους Ρόουζ, Τζακ και Τατιάνα το 2011 / Φωτογραφία: AP/Harry Hamburg

«Ελπίζω ότι θα βρουν ανθρώπους που αγαπούν και δουλειά που τη βρίσκουν συναρπαστική και ότι θα είναι σε θέση να κάνουν τον κόσμο γύρω τους καλύτερο για όλους όσους ζουν σε αυτόν», είπε η μητέρα τους στο Parade το 2011.

Η Καρολάιν, η οποία εκτιμάται ότι έχει αξία έως και 250 εκατομμύρια δολάρια, σημείωσε επίσης τις ομοιότητές τους με τους παππούδες τους, λέγοντας ότι «μοιάζουν λίγο με αυτούς».

«Ο γιος μου ιδιαίτερα ενδιαφέρεται πολύ για τον παππού του και αγαπούσε τον Τέντι», είπε, αναφερόμενη στον νονό της Τεντ Κένεντι, ο οποίος πέθανε το 2009.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Τέντι κατέβαλε τεράστια προσπάθεια πάνω τους και νομίζω ότι τους έδωσε μια υπέροχη αίσθηση σύνδεσης με τους παππούδες τους. Ανυπομονώ να δω τι θα γίνουν τα παιδιά μου. Αυτό είναι που είναι πραγματικά συναρπαστικό».

Ρόουζ Σλόσμπεργκ

Η μεγαλύτερη εγγονή, η 33χρονη Ρόουζ, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Ιουνίου 1988 και πήρε το όνομα της προγιαγιάς της, μητέρας του JFK, Ρόουζ Φιτζέραλντ Κένεντι.

Σύμφωνα με τη New York Post, ήταν η γιαγιά Τζάκι Ο - την οποία η Ρόουζ αποκαλούσε «Grand Jackie» - που επέλεξε το όνομα. Η Ρόουζ ήταν αρκετά δεμένη με τη γιαγιά της πριν από το θάνατό της το 1994, όταν ήταν πέντε ετών.

«Η Τζάκι, που ζούσε μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από τους Σλόσμπεργκ στο Upper East Side, έβλεπε τη Ρόουζ κάθε μέρα και την υπεραγαπούσε», είπε ο βιογράφος των Κένεντι, Κρίστοφερ Άντερσεν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Ζακλίν Κένεντι και ο σύζυγός της Τζον Φ. Κένεντι και η κόρη τους Καρολάιν
Η Ζακλίν Κένεντι και ο σύζυγός της Τζον Φ. Κένεντι και η κόρη τους Καρολάιν / Φωτογραφία: Getty Images

«Η Τζάκι ήξερε ότι ήταν σημαντικό να σπείρει από νωρίς τους σπόρους της καλής συμπεριφοράς και προσπάθησε να το κάνει στα τελευταία χρόνια της ζωής της. Ήταν μια αποστολή για εκείνη».

Καθώς η Ρόουζ μεγάλωνε, φοίτησε στο ακριβό σχολείο Brearley στο Upper East Side του Μανχάταν. Άλλοι αξιόλογοι απόφοιτοι του ιδιωτικού ιδρύματος περιλαμβάνουν τους Téa Leoni, Kyra Sedgwick, Alexandra Daddario, Eva Chen και τη μητέρα της.

Πριν από το θάνατό του το 2007, ο ιστορικός και οικογενειακός φίλος Arthur M. Schlesinger Jr, ο οποίος ήταν ο συγγραφέας ομιλιών για τον Τζον Φ. Κένεντι, μοιράστηκε μια λαμπερή περιγραφή της τότε έφηβης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Ρόουζ ήταν και είναι ο ηγέτης της αγέλης — η γνώμη της μετράει», είπε. «Την εκτιμούν ιδιαίτερα στον συνεχώς διευρυνόμενο κύκλο [Κένεντι]. Από πολλές απόψεις, είναι το πρόσωπο και το μέλλον της οικογένειας».

Μετά το Brearlely, η Ρόουζ πήρε πτυχίο αγγλικών από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 2010. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στη σχολή Ivy League, φέρεται να συμμετείχε στο Project East Fashion Show του Χάρβαρντ, το οποίο προβάλλει Ασιάτες σχεδιαστές. Υπηρέτησε ως μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου και περπάτησε επίσης στην πασαρέλα.

Αν και κράτησε χαμηλό προφίλ, έκανε κάποιες τρέλες, περνώντας μια νύχτα στην πόλη με τη Λίντσεϊ Λόχαν και τη Σαμάνθα Ρόνσον αφού τους έκανε μια ξενάγηση στην πανεπιστημιούπολη. Φημολογήθηκε επίσης ότι έβγαινε με τον κιθαρίστα των Incubus, Μάικ Άινζιγκερ, έναν συμφοιτητή του Χάρβαρντ, εκείνη την εποχή.

Το 2006, το αμερικανικό διαδικτυακό περιοδικό Wonkette απέκτησε φωτογραφίες της 18χρονης τότε Ρόουζ να καπνίζει ναργιλέ και δύο χρόνια αργότερα, το αμερικανικό ιστολόγιο Gawker δημοσίευσε άλλες λήψεις με την ίδια να διασκεδάζει σε πάρτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Ρόουζ αριστερά, και η Τατιάνα
Η Ρόουζ αριστερά, και η Τατιάνα / Φωτογραφία: AP /Kevin Wolf

Αν και δεν έχει ασχοληθεί με την πολιτική με τον ίδιο τρόπο όπως άλλα μέλη της οικογένειάς της, η Ρόουζ έχει υποστηρίξει τους Δημοκρατικούς όλα αυτά τα χρόνια, δωρίζοντας 350 δολάρια στην εκστρατεία του Ομπάμα το 2008 και προσφέρθηκε εθελοντικά στην αποτυχημένη εκστρατεία του Δημοκρατικού Άλαν Καζέι το 2010 για τη Γερουσία των ΗΠΑ στη Μασαχουσέτη.

Μετά το Χάρβαρντ, η Ρόουζ - που λέγεται ότι μοιάζει με τη γιαγιά της - συνέχισε κάνοντας το μεταπτυχιακό της στις διαδραστικές τηλεπικοινωνίες από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Το 2014, ο τότε Πρόεδρος Ομπάμα την διόρισε στο διοικητικό συμβούλιο στο Κέντρο Κένεντι για τις Παραστατικές Τέχνες. Σε μια ομιλία εκείνη τη χρονιά για το κέντρο, είπε: «Οι παππούδες μου πίστευαν ότι ο αμερικανικός πολιτισμός είχε ενηλικιωθεί και μετέτρεψαν τον Λευκό Οίκο σε σκηνή για τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του έθνους μας. Αναγνώρισαν ότι για να δείξουμε την πλήρη δέσμευσή μας στην ελευθερία, τη δημοκρατία και το ανθρώπινο πνεύμα, η πρωτεύουσα του έθνους μας χρειαζόταν ένα κέντρο παραστατικών τεχνών παγκόσμιας κλάσης. Μετά τον θάνατο του παππού μου, η γιαγιά μου και οι θείες μου και οι θείοι μου εργάστηκαν ακούραστα για να χτίσουν και να διατηρήσουν αυτό το Κέντρο, και η γενιά μου είναι περήφανη που συνεχίζει τη δέσμευσή της για αριστεία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και η πολιτική μπορεί να μην είναι στα σχέδια της Ρόουζ, ωστόσο δεν έχει απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2016, αυτή και η φίλη της Μάρα Νέλσον- Γκρίνμπεργκ ξεκίνησαν μια διαδικτυακή σειρά με τίτλο End Times Girls Club, στην οποία συμπρωταγωνίστησε.

Το 2017, η Ρόουζ, η οποία φέρεται να ζει στο Λος Άντζελες, συνέγραψε και παρήγαγε το «Time: The Kalief Browder Story» για το Spike TV. Ο Jay Z και ο Χάρβει Γουάινστιν ήταν εκτελεστικοί παραγωγοί στο έργο.

Έχει υπάρξεις επίσης βοηθός παραγωγής στο Brick City του 2015, συνεργάτης παραγωγής στο Triangle: Remembering the Fire του 2011 και συνεργάτης παραγωγής στο Hard Times: Lost on Long Island του 2012.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η Ρόουζ έχει κρατήσει αρκετά χαμηλό προφίλ από τότε, εμφανιζόμενη περιστασιακά σε εκδηλώσεις αλλά δεν δίνει συνεντεύξεις.

Τατιάνα Σλόσμπεργκ

Το μεσαίο παιδί, η 31χρονη Τατιάνα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 5 Μαΐου 1990 και ακολούθησε τα βήματα της μητέρας και της αδερφής της στον Brearley. Ωστόσο, μεταγράφηκε και αποφοίτησε από το The Trinity School το 2008.

Από εκεί φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, όπου έγραψε για την εφημερίδα Yale Herald και έλαβε το βραβείο Charles A. Ryskamp Travel Grant για το ερευνητικό της έργο, το οποίο «εξερεύνησε τις κοινότητες που αναπτύχθηκαν από τη σχέση μεταξύ δραπετών σκλάβων και παράκτιων ιθαγενών της Νέας Αγγλίας , ιδιαίτερα στο Martha's Vineyard τον δέκατο ένατο αιώνα».

Αποφοίτησε το 2012 και έλαβε επίσης μεταπτυχιακό στην αμερικανική ιστορία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το 2014.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Καρολάιν Κένεντι με τον γιο της Τζακ, και την κόρη της, Τατιάνα
Η Καρολάιν Κένεντι με τον γιο της Τζακ, και την κόρη της, Τατιάνα / Φωτογραφία: AP /Steven Senne

Η Τατιάνα ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία με μεγάλη επιτυχία, ξεκινώντας από μια πρακτική άσκηση στο The Vineyard Gazette στο Edgartown της Μασαχουσέτης και προχωρώντας ως ρεπόρτερ στο The Bergen Record στο Νιου Τζέρσεϊ.

Έκανε άλλη μια πρακτική άσκηση στους New York Times σε θέση ρεπόρτερ, όπου έχει γράψει για τη Metro καθώς και για το Science and Climate.

Με τα χρόνια, έχει γράψει επίσης κομμάτια για τα The Atlantic, Bloomberg, The Washington Post, Vanity Fair και The Boston Globe.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2019, η Τατιάνα δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο Inconspicuous Consumption: The Environmental Impact You Don't Know You Have, το οποίο το 2020, κέρδισε το βραβείο Rachel Carson Environment Book.

Τατιάνα Σλόσμπεργκ
Τατιάνα Σλόσμπεργκ / Φωτογραφία: AP /Alastair Grant

Έχει μιλήσει για την κλιματική αλλαγή και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους της γρήγορης μόδας. «Είναι σχεδόν αδύνατο να κάνουμε βιώσιμες επιλογές δεδομένου του συστήματος στο οποίο ζούμε», είπε το 2019, σύμφωνα με το Harvard Crimson. «Και αυτό είναι πρόβλημα, αλλά δεν μπορούμε να το λύσουμε αν δεν το καταλάβουμε».

«Νομίζω ότι η πιο σημαντική ατομική δράση είναι να ψηφίσουμε και να εμπλακούμε στην πολιτική διαδικασία και να ασκήσουμε πίεση στις εταιρείες ή να μην υποστηρίξουμε εταιρείες που δεν είναι τουλάχιστον διαφανείς», πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ρομαντικό κοπμμάτι, η Τατιάνα άρχισε να βγαίνει με τον συμμαθητή της στο Γέιλ, τον γιατρό Τζορτζ Μόραν, και οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Martha’s Vineyard στις 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Τζακ Σλόσμπεργκ

Ο μικρός της οικογένειας, ο 29χρονος Τζακ, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 19 Ιανουαρίου 1993 και φοίτησε στο Collegiate School στο Upper West Side του Μανχάταν.

Πήγε στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, όπου σπούδασε ιστορία με εστίαση στην Ιαπωνική ιστορία. Στο Yale, έγραψε για το Yale Daily News και το The Yale Herald και πέρασε ένα καλοκαίρι αφαιρώντας τοξικά απόβλητα στη Μασαχουσέτη πριν αποφοιτήσει το 2015.

Μεταξύ του προπτυχιακού και του μεταπτυχιακού σχολείου, πέρασε χρόνο εργαζόμενος για το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Εργάστηκε επίσης για μια ιαπωνική εταιρεία ζυθοποιίας, απόσταξης και ποτών που ονομάζεται Suntory Holdings Limited και μια ιαπωνική εταιρεία διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου που ονομάζεται Rakuten, Inc.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τα εγγόνια του Τζον Φ. Κένεντι, Τζακ και Ρόουζ Σλόσμπεργκ
Τα εγγόνια του Τζον Φ. Κένεντι, Τζακ και Ρόουζ (αριστερά) Σλόσμπεργκ / Φωτογραφία: AP /Gretchen Ertl

Είχε επίσης έναν ρόλο ενός επεισοδίου στο φινάλε της σεζόν οκτώ του Blue Bloods το 2018, όταν ήταν 25 ετών.

Μεταξύ του προπτυχιακού και του μεταπτυχιακού του, πέρασε χρόνο εργαζόμενος για το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Εργάστηκε επίσης για μια ιαπωνική εταιρεία ζυθοποιίας, απόσταξης και ποτών που ονομάζεται Suntory Holdings Limited και μια ιαπωνική εταιρεία διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου που ονομάζεται Rakuten, Inc.

Είχε επίσης έναν ρόλο ενός επεισοδίου στο φινάλε της όγδοης σεζόν του Blue Bloods το 2018, όταν ήταν 25 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζακ ασχολήθηκε με άλλες δουλειές όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειάς του με τα βραβεία της οικογένειάς του Profile in Courage Awards, εργάστηκε ως βοηθός της Γερουσίας και ασκούμενος και εργάστηκε για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρι.

Ο Κέρι είπε κάποτε για αυτόν: «Η αίσθηση του χιούμορ δεν είναι γενετική, αλλά προφανώς στην οικογένεια Κένεντι μπορεί να κληρονομηθεί. Στον εγγονό του προέδρου Κένεντι, Τζακ Σλόσμπεργκ, αυτή η ιδιότητα φαίνεται να ισχύει».

Έχει επίσης γράψει για τους The Washington Post, The New York Times, Time και το περιοδικό New York The Cut.

Τζακ Σλόσμπεργκ
Τζακ Σλόσμπεργκ / Φωτογραφία: AP /Stephan Savoia, File
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φθινόπωρο του 2017, ο Τζακ εγγράφηκε στο Χάρβαρντ στο κοινό πρόγραμμα JD-MBA της σχολής. Τους πρώτους μήνες του εκεί, ο Τζακ παραδέχτηκε στο Boston.com ότι ήταν αρκετά απασχολημένος.

«Δεν έχω ζωή, αλλά για αυτό εγγράφτηκα», είπε. «Είναι ωραίο, απλά μπορείς να μαθαίνεις όλη μέρα. Μερικές φορές είναι δύσκολο, αλλά είναι μια διασκεδαστική εμπειρία. Η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ είναι υπέροχη. Είμαι τυχερός που είμαι εδώ. Είναι μια πραγματικά δύσκολη, έντονη εμπειρία. Αλλά ξέρω πολλά περισσότερα από ό,τι ήξερα την ημέρα πριν φτάσω στη νομική σχολή, οπότε αυτό είναι ένα ωραίο συναίσθημα», πρόσθεσε.

Εκείνη την εποχή, ο Τζακ παραδέχτηκε ότι δεν ήταν σίγουρος τι ήθελε να κάνει με την καριέρα του. «Δεν είμαι σίγουρος τι θέλω να κάνω — επιχειρήσεις, νομικά, κάτι άλλο. Μπήκα στη νομική σχολή νομίζοντας ότι ήθελα πολύ να ασκήσω το περιβαλλοντικό δίκαιο και μέχρι στιγμής το αγαπημένο μου μάθημα είναι για τα ακίνητα, κάτι που δεν θα περίμενα ποτέ. Σε τρία χρόνια από τώρα, τα ενδιαφέροντά μου θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά. Πάντα θα με ενδιαφέρουν τα κλιματικά ζητήματα, αλλά η ιδέα μου για το τι θέλω να κάνω μάλλον θα αλλάξει».

Χρόνια αργότερα, είπε στην εκπομπή Today: «Εμπνέομαι από την κληρονομιά της οικογένειάς μου στη δημόσια υπηρεσία. Είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Αλλά εξακολουθώ να προσπαθώ να βρω τον δρόμο μου και να καταλάβω τα πράγματα. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν — δεν ξέρω τι θα κάνω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αποκάλυψε ότι αποφοίτησε, μοιράζοντας μια φωτογραφία του με cupcakes με θέμα το Χάρβαρντ και ένα μπλουζάκι με τα γράμματα «Jdmbalfg», τα οποία έγραψε επίσης στη λεζάντα. Το Jdmbalfg φαίνεται να αναφέρεται στα δύο πτυχία του - ένα JD για νομική και ένα MBA για τις επιχειρήσεις - συν το «lfg», ένα αρκτικόλεξο στην αργκό του «let's f***ing go».

Ο Τζακ έχει ασχοληθεί με την πολιτική και το 2016 έγραψε για το Politico σχετικά με τις παρατηρήσεις που έκανε ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ για τον παππού του με τον τίτλο «Ο Τεντ Κρουζ δεν είναι Τζακ Κένεντι».

«Ως εγγονός του Κένεντι και ως μαθητής της ζωής, της κληρονομιάς και της διοίκησής του, βρίσκω αυτή την ιδέα - και την πρόταση ότι ο Τεντ Κρουζ με κάποιο τρόπο παίρνει τη θέση του - παράλογη», έγραψε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν ζούσε ο παππούς μου σήμερα, θα ήταν ενθουσιασμένος για το πόσο μακριά έχουμε φτάσει ως έθνος από το 1963, θα ένιωθε μια αίσθηση επείγοντος για τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά και σίγουρα δεν θα ήταν Ρεπουμπλικανός».

Το 2020, μίλησε ακόμη και στο Δημοκρατικό Εθνικό Συνέδριο του 2020 για να υποστηρίξει τον Πρόεδρο Μπάιντεν.

«Οι καιροί έχουν αλλάξει, αλλά τα θέματα της ομιλίας του παππού μου - θάρρος, ενότητα και πατριωτισμός - είναι τόσο σημαντικά σήμερα όσο ήταν το 1960», είπε. «Για άλλη μια φορά, χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που πιστεύει ότι οι καλύτερες μέρες της Αμερικής δεν έχουν έρθει ακόμη. Χρειαζόμαστε τον Τζο Μπάιντεν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ