NadiaBele: Η Ελληνίδα κοσμηματοποιός που εντυπωσίασε τη Μπελούτσι και την Άνιστον και βραβεύτηκε από το Βατικανό - iefimerida.gr

NadiaBele: Η Ελληνίδα κοσμηματοποιός που εντυπωσίασε τη Μπελούτσι και την Άνιστον και βραβεύτηκε από το Βατικανό

Η NadiaBele φορώντας κοσμήματά της
Η NadiaBele φορώντας τα εντυπωσιακά κοσμήματά της / Φωτογραφία: Χάρης Εργατίδης
ΣΟΦΙΑ ΠΑΦΤΟΥΝΟΥ

Η NadiaBele είναι μια ταλαντούχα κοσμηματοποιός, της οποίας οι δημιουργίες έχουν φορεθεί από σταρ του Χόλυγουντ μέχρι πριγκίπισσες, ενώ έχει βραβευθεί και από το Βατικανό.

Ακούγοντας αυτό, θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί ότι τα κοσμήματα που δημιουργεί είναι μόνο για «γερά βαλάντια». Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η NadiaBele μπορεί να δημιουργήσει ό,τι κόσμημα επιθυμεί ο καθένας με βάση τις δικές του ανάγκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φημίζεται για τα μοναδικά μονόπετρα δαχτυλίδια της, για τις πιο ιδιαίτερες βέρες που μπορείτε να σχεδιάσετε μαζί της για το γάμο σας και για τους εκπληκτικούς βαφτιστικούς σταυρούς που δημιουργεί αποκλειστικά για το κάθε μωρό.

Τα κοσμήματα που φέρουν την υπογραφή της, είναι εύκολα αναγνωρίσιμα αφού ξεχωρίζουν αμέσως από το μοναδικό της στυλ και την ιδιαίτερη ικανότητά της να μπλέκει αρμονικά τα υλικά. Έχουν ρετρό επιρροές, αλλά είναι ταυτόχρονα σύγχρονα και διαχρονικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κοσμηματοποιός NadiaBele παρόλο το διεθνώς αναγνωρισμένο ταλέντο της, τις βραβεύσεις, τις πολλές επιτυχίες και τον αξιοθαύμαστο δυναμισμό της, παραμένει προσηνής και γεμάτη θετική ενέργεια, την οποία μεταδίδει αμέσως.

Ως γνήσια καλλιτέχνις ταγμένη στην τέχνη της υψηλής κοσμηματοποιίας 25 συνεχόμενα χρόνια, έχει καταφέρει να ταξιδέψει τις δημιουργίες της σε όλο τον πλανήτη κι έχει απολαύσει την αποδοχή και τον θαυμασμό των έργων της και της προσωπικότητας της από όλους. Απ' τους απλούς πολίτες που την επιλέγουν για τις πολύτιμες στιγμές τους (γάμους, βαπτίσεις, γιορτές κι επετείους) μέχρι πριγκίπισσες στα Αραβικά Εμιράτα, επιτυχημένες επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο και αστέρες του Χόλυγουντ. Δεν είναι τυχαίο που όλοι την αποκαλούν «κοσμηματοποιό της καρδιάς τους».

Τον τίτλο της, τον επιβεβαιώνω προσωπικά. Τη συνάντησα στο ατελιέ της - έναν φιλόξενο χώρο διακοσμημένο με γούστο και μεράκι - για μια τυπική συνέντευξη λίγες μέρες πριν πετάξει για Κωνσταντινούπολη (καθώς όπως μου αποκάλυψε «είχε ραντεβού» με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης!).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ώρες μαζί της πέρασαν τόσο ευχάριστα, που μας βρήκε το βράδυ χωρίς να το καταλάβουμε, ενώ είχα την ευκαιρία να θαυμάσω από κοντά μερικά από τα εντυπωσιακά έργα τέχνης της!

Συνέντευξη της κοσμηματοποιού NadiaBele στο iefimerida

Το NadiaBele ακούγεται ιταλικό. Από πού κατάγεστε;

Όντως το Μπέλε προέρχεται από το ιταλικό bellezza που σημαίνει ομορφιά. Η πολύ μακρινή καταγωγή του ονόματος είναι ιταλική. Με το πέρασμα των χρόνων, στα ελληνικά έγινε Βελέντζα. Αυτό είναι το επίσημο επίθετο μου. Κατάγομαι από την όμορφη Πελοπόννησο μας. Γεννήθηκα στην Αρκαδία (από εκεί είναι η μαμά μου) και μεγάλωσα στην Κορινθία, στον τόπο καταγωγής του μπαμπά μου. Στην Αθήνα ήρθα επίσημα το 1995, και το 1997 που έψαχνα την επωνυμία για την έναρξη του πρώτου μου εργαστηρίου, παρέα με τον καλύτερό μου φίλο και «νονό» του καλλιτεχνικού μου ονόματος, σκεφτήκαμε το NadiaBele. Από τότε όλοι όσοι με γνωρίζουν, με φωνάζουν έτσι!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το κόσμημα;

Από την οικογένειά μου είχα έντονες επιρροές που σχετίζονται με την κοσμηματοποιία. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το σεβαλιέ δαχτυλίδι του προπάππου μου με το οικογενειακό οικόσημο και τη μπιζουτιέρα της γιαγιάς μου, την οποία κάθε φορά που μ' εμπιστευόταν να την ανοίξω και να την περιεργαστώ, ήταν για μένα ανακάλυψη θησαυρού! Οι γονείς μου συνήθιζαν να γιορτάζουν τις σημαντικές τους στιγμές (γιορτές, γενέθλια, επετείους) χαρίζοντας κοσμήματα μεταξύ τους, αλλά και στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μεγάλωσα τη δεκαετία του '80, τότε που τα κοσμήματα αγοράζονταν σαν οικογενειακή επένδυση. Περιττό να σας πω, πως με κάθε ευκαιρία φορούσα όλα όσα περιείχε το συρτάρι της μαμάς μου κι έκανα το μανεκέν! (γέλια) Έπειτα από όλα αυτά ήταν μονόδρομος να επιλέξω τη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας. Τα κοσμήματα τα λατρεύω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, και νιώθω ευλογημένη που κατάφερα να κάνω την αγάπη μου για την τέχνη της κοσμηματοποιίας επάγγελμα.

Ποια είναι η πρώτη σας ανάμνηση σχετικά με τα κοσμήματα;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κοσμήματα τα αγαπώ από πάντα! Η γιαγιά μου, έλεγε χαρακτηριστικά πως από τις πρώτες λέξεις που είπα, ήταν «λιλίκια» εννοώντας σκουλαρίκια. Η ίδια γιαγιά, η αγαπημένη μου, από την Αρκαδία, με πήγε στον χρυσοχόο της να μου τρυπήσουν τα αυτιά και να μου παραγγείλει σκουλαρίκια πριν γίνω 3 ετών. Το πρώτο μου ζευγάρι σκουλαρίκια ήταν μονόπετρα ρουμπίνια. Τα είχα διαλέξει μόνη μου. Το ρουμπίνι είναι ένας από τους αγαπημένους μου πολύτιμους λίθους μέχρι και σήμερα!

Μιλήστε μας λίγο για τις σπουδές σας... Πότε ανοίξατε το πρώτο σας εργαστήριο;

Στη σχολή Αργυροχρυσοχοΐας πήγα αμέσως μετά το Λύκειο, πολύ μικρή 17,5 χρονών. Την επόμενη χρονιά παρακολουθούσα παράλληλα γλυπτική και σκηνογραφία στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών. Όταν πήρα το πρώτο μου πτυχίο (19 χρονών) από την Αργυροχρυσοχοΐα, άνοιξα το εργαστήριο μου, αλλά παράλληλα συνέχισα να σπουδάζω σε Σχολή Υποκριτικής, και Ικεμπάνα (ιαπωνική ανθοδετική). Εκείνη την περίοδο διατηρούσα κι ένα μικρό εργαστήρι ανθοδετικής δίπλα ακριβώς από το εργαστήριο των κοσμημάτων στο Μετς. Πιστεύω ακράδαντα πως η επιμόρφωση μας εξελίσσει και μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Η Γνώση είναι Δύναμη! «Γηράσκω αεί διδασκόμενος» είπε ο σοφός Σόλωνας και ταυτίζομαι απόλυτα. Η αγάπη μου για μάθηση πηγάζει από τον ξεκάθαρο στόχο μου για ενδυνάμωση και διαρκή εξέλιξη. Οι γνώσεις κι η συνεχής επιμόρφωση ενισχύουν την ηγετική, επιχειρηματική, οικονομική, και κοινωνική μου παιδεία, και συμβάλουν στο να αποκτώ ακόμη περισσότερες δεξιότητες προσωπικής ανάπτυξης. Θα συνεχίσω να επιμορφώνομαι όσο ζω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ξεκίνησε η πρώτη καραντίνα γράφτηκα σε σχολή γραφιστικής (ήθελα να μάθω να κάνω Photoshop στις φωτογραφίες των κοσμημάτων μου), και παράλληλα παρακολούθησα μαθήματα NLP (Νευρολογικού Προγραμματισμού). Σε λίγους μήνες παίρνω το πτυχίο μου στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου που παρακολουθώ φέτος.

Τι σας εμπνέει συνήθως και πόση ώρα σας παίρνει για να ολοκληρώσετε μια δημιουργία σας;

Πηγή έμπνευσης για μένα αποτελεί κυρίως ο άνθρωπος. Οι δημιουργίες μου είναι ανθρωποκεντρικές, γι' αυτό επιλέγω να δημιουργώ κατά παραγγελία κι αποκλειστικά για κάθε πελάτισσα/πελάτη. Σε περιόδους όμως που θέλω να σχεδιάζω μια συλλογή αντλώ έμπνευση από 'μένα. Γι' αυτό φροντίζω να έχω όσο πιο υψηλής ποιότητας ερεθίσματα μπορώ. Το ευ ζην εξαρτάται από 'μας. Η ομορφιά γύρω μου και μέσα μου αποτελεί βασική πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Τα ταξίδια, οι τέχνες, κι η συναναστροφή με ευφυή άτομα υψηλής αισθητικής αποτελούν «χρήσιμες πηγές έμπνευσης» για πολλές δημιουργίες μου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χρόνος είναι σχετικός. Για την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας παίρνω συνήθως ένα μήνα, αλλά εξαρτάται κάθε φορά από διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα, αν είναι διαθέσιμα τα υλικά που θα χρειαστώ ή αν θα έρθουν κατά ειδική παραγγελία από το εξωτερικό, κατά πόσο είναι διαθέσιμοι οι συνεργάτες μου (ο αδαμαντοδέτης, ο χαράκτης κλπ...). Οπότε αυτό που θα απαντήσω για να έχει νόημα ως απάντηση στην ερώτηση σας, θα πω πώς για την έμπνευση μιας ιδέας χρειάζομαι μόνο λίγα λεπτά, ίσως και δευτερόλεπτα... Αλλά για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα, ίσως χρειαστώ πολλούς μήνες. Σε κάποιες πολύ εξειδικευμένες κατασκευές χρειάστηκα 3-4 χρόνια να τις ολοκληρώσω.

Πότε φτιάξατε το πρώτο σας κόσμημα; Θα θέλατε να μας το περιγράψετε;

Το πρώτο μου κόσμημα το έφτιαξα όταν ήμουν 4 ετών και το φυλάει σαν «κειμήλιο» στο οικογενειακό αρχείο η μαμά μου! Είναι ένα κολιέ φτιαγμένο από τη μπομπονιέρα της βάπτισης του αδερφού μου, και κοφτά μακαρονάκια που τα χρωμάτισα με κηρομπογιές και τα πέρασα σε χοντρές κλωστές πλεξίματος.

Το πρώτο πολύτιμο όμως κόσμημά μου, το έφτιαξα την πρώτη κιόλας εβδομάδα στη σχολή. Οι καθηγητές μας έδειχναν ακόμη τα βασικά, πώς να πυρώνουμε τα μέταλλα, και να μάθουμε σιγά σιγά να κόβουμε και να λιμάρουμε. Ο ενθουσιασμός μου για την καινούργια γνώση, η ανυπομονησία μου κι η παρόρμηση μου μ' έκαναν να ξενυχτώ κάθε βράδυ στο πάγκο που είχα στο πρώτο φοιτητικό μου σπίτι μέχρι να ολοκληρώσω το πρώτο ασημένιο σεβαλιέ δαχτυλίδι μου! Το επόμενο Σαββατοκύριακο συνάντησα την καλύτερή μου φίλη που διάβαζε για να δώσει δεύτερη χρονιά πανελλήνιες και της το χάρισα για να της φέρει γούρι! Σχεδόν 20 χρόνια μετά, έκανα ένα χρυσό αντίγραφο του για να το έχω κι εγώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το πρώτο κόσμημα που δημιούργησε η NadiaBele, ένα σεβαλιέ δαχτυλίδι
Το πρώτο κόσμημα που δημιούργησε η NadiaBele, ένα σεβαλιέ δαχτυλίδι

Ποια είναι τα αγαπημένα σας υλικά και πώς θα περιγράφατε το στυλ των κοσμημάτων σας;

Αγαπημένα μου υλικά by far, είναι ο κίτρινος χρυσός 22 καρατίων και τα βικτωριανά διαμάντια (που πια είναι σπάνια και δυσεύρετα!). Τα κοσμήματά μου είναι υψηλής κοσμηματοποιίας, σύγχρονα και ταυτόχρονα διαχρονικά με baroque και vintage επιρροές.

Τα κοσμήματα σας τα επιλέγουν διάσημες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Από πριγκίπισσες, μέχρι stars του Χόλυγουντ! Μιλήστε μας λίγο γι' αυτό...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που οι δημιουργίες μου χαίρουν αποδοχής από σπουδαίες προσωπικότητες παγκοσμίως που θαυμάζω κι ονειρευόμουν να συναντήσω. Η τέχνη μου έχει γίνει πολλές φορές το «διαβατήριο μου» για να ταξιδέψω σε μέρη που δεν έχουν εύκολα την δυνατότητα πολλοί άνθρωποι και να συναναστραφώ από κοντά προσωπικότητες που εκτιμάμε όλοι για το έργο τους! Αν αυτό δεν είναι ευλογία, τι είναι;

Ποια ήταν η πρώτη σας διάσημη πελάτισσα;

Πρώτη Ελληνίδα διάσημη πελάτισσα μου, που είχα την μεγάλη τύχη να με τιμήσει και με την φιλία της, ήταν η εκπληκτική Έλενα Ναθαναήλ. Γνωριστήκαμε το 1996 λίγο πριν ανοίξω το πρώτο μου εργαστήριο. Όλες τις στιγμές και τις κουβέντες που μοιραστήκαμε εκείνο το καλοκαίρι στο εξοχικό σπίτι της στην Εύβοια, τις κρατώ σαν «φάρο-οδηγό» σε περιόδους της ζωής μου και της καριέρας μου που χρειάζεται να λάβω «σημαντικές αποφάσεις».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2004 απέκτησα και την πρώτη μου Χολυγουντιανή πελάτισσα! Την Τζένιφερ Άνιστον. Αφορμή ήταν μια ομαδική έκθεση με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας, στη Νέα Υόρκη που είχα λάβει μέρος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την τεράστια χαρά μου όταν απάντησα σ' εκείνο το τηλεφώνημα. Ήταν ξημερώματα εδώ στην Ελλάδα, και στην άλλη γραμμή η ατζέντισσα μου με ενημέρωνε πως πωλήθηκαν όλα τα κοσμήματα μου το βράδυ των εγκαινίων, και πως το πρώτο κολιέ το είχε αγοράσει η Τζένιφερ Άνιστον!

Πρόσφατα βραβευτήκατε από το Βατικανό. Πείτε μας λίγα λόγια γι' αυτό...

Είναι τεράστια τιμή και νιώθω πολύ ευγνώμων για τον έπαινο και το τιμητικό μετάλλιο που μου έστειλαν από το Βατικανό, για το σεβαλιέ δαχτυλίδι by NadiaBele που σχεδίασα και δημιούργησα για τον Καρδινάλιο Ernest Simoni αποκλειστικά για τα περσινά βραβεία «Sciacca» τον Σεπτέμβριο του 2021.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα βραβεία «Giuseppe Sciacca» είναι ένας θεσμός που βραβεύει εξέχουσες προσωπικότητες παγκοσμίως. Τα δημοσιεύματα με το δαχτυλίδι μου έκαναν τον γύρο του κόσμου, κι η χαρά μου δεν περιγράφεται με λόγια! Μάλιστα στην φετινή διοργάνωση των βραβείων, υποσχέθηκα πως θα παραβρεθώ και προσωπικά. Η πρόσκλησή τους κι η επιλογή τους με τιμά πολύ.

Η NadiaBele βραβεύτηκε πριν από μερικούς μήνες από το Βατικανό
Η NadiaBele βραβεύτηκε πριν από μερικούς μήνες από το Βατικανό

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά δημοσίως, προσωπικά και ιδιαιτέρως την εξαιρετική κ. Βίκυ Μπαφατάκη, τη γενική γραμματέα του ιδρύματος Sciacca παγκοσμίως, για την τιμή και την άψογη συνεργασία!

Υπάρχει κάποια στιγμή όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείστε με το κόσμημα που θυμάστε έντονα;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξή μου παλαιότερα, είχα ευχηθεί να δω να φορά κόσμημά μου η Μόνικα Μπελούτσι! Ο τρόπος που συνέβη, ξεπερνά ακόμη και το καλύτερο όνειρό μου! Θα θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια για πάντα αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Για πρώτη φορά συναντηθήκαμε στο καμαρίνι της μετά το τέλος της παράστασης «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» στο Ηρώδειο το περασμένο φθινόπωρο. Της χάρισα ένα δαχτυλίδι μου, το γνωστό μάτι by NadiaBele. Μόλις άνοιξε το κουτάκι χάρηκε τόσο πολύ, το φόρεσε αμέσως, με ευχαρίστησε και μου είπε με ενθουσιασμό ότι λατρεύει τα κοσμήματα που φέρνουν τύχη, και πως είναι σίγουρη πως το καινούριο της δαχτυλίδι θα της φέρει «lucky fortuna»! («Καλή τύχη»!). Μερικές μέρες αργότερα απέκτησε ένα ακόμη κόσμημά μου, για το οποίο θα μου επιτρέψετε να μην αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μόνικα Μπελούτσι με τη NadiaBele
Η Μόνικα Μπελούτσι με τη NadiaBele

Η συνάντησή μου μαζί της είναι από τις στιγμές της ζωής μου και της καριέρας μου, που θα θυμάμαι έντονα για πάντα. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και ιδιαίτερα χαρούμενη που είχα την τύχη να τη γνωρίσω από κοντά (φυλάω σαν φυλαχτό όλα όσα μου είπε!), και την τιμή να αγαπήσει τις δημιουργίες μου. Τη θαύμαζα πάντα. Μετά την συνάντησή μας την έβαλα και στην καρδιά μου. Καθόλου τυχαία η εξωτερική της ομορφιά, πηγάζει από το εσωτερικό της κάλλος. Η γνωριμία μαζί της μου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά, πως οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι εκπέμπουν Αγάπη και Φως σε κάθε έκφανσή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι προτείνετε στις γυναίκες για να φαίνονται κομψές; Τι «επιτάσσει» η μόδα;

Η κομψότητα κι η καλή αισθητική πηγάζουν από μέσα μας. Πιστεύω πως όλα είναι θέμα αισθητικής! Κι η αισθητική καλλιεργείται. Οι άνθρωποι (όλων των φύλων, δε μου αρέσουν οι διαχωρισμοί) για να είναι κομψοί και φινετσάτοι, χρειάζεται να διαθέτουν υψηλής ποιότητας αισθητική. Ο τρόπος που επιλέγουμε να ντυθούμε και να στολιστούμε δηλώνει ταυτότητα. Η αυθεντικότητα κι η μοναδικότητα που διαθέτουμε είναι τα «καλύτερα αξεσουάρ» και πάντα στη μόδα!

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο κόσμημα; Τι σας αρέσει να φοράτε περισσότερο;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έχω πει κι άλλες φορές… Χωρίς τα κοσμήματά μου νιώθω γυμνή. Φοράω τα πάντα. Μου αρέσει να ταιριάζω και τα πιο ετερόκλητα! Πάνω μου όλα δείχνουν αρμονικά, και νιώθω σαν να είναι προέκταση του σώματός μου. Αν όμως θέλετε να ξεχωρίσω κάποιο, θα σας πω χωρίς δεύτερη σκέψη τα σκουλαρίκια! Όσο πιο μεγάλα κι εντυπωσιακά! Τα σκουλαρίκια, επειδή είναι πιο κοντά στο πρόσωπό μας από όλα τα άλλα κοσμήματα, είναι ιδανικά για να προσδώσουν στιλ και πολύτιμη λάμψη σε κάθε γυναίκα.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να ζήσετε στο εξωτερικό;

Ταξιδεύω συχνά. Τα ταξίδια αποτελούν την πιο ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης μου. Δύο είναι οι πόλεις που έχω νιώσει πως θα μπορούσα να μετακομίσω εκεί. Η Βηρυτός κι η Κωνσταντινούπολη. Όμως κάθε φορά που επιστρέφω και προσγειώνομαι στο Ελ. Βενιζέλος ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι μου. Με την Αθήνα είμαι ερωτευμένη. Κι αυτός ο έρωτας, όσο περνούν τα χρόνια γίνεται πιο δυνατός και πιο μεγάλος!

Η κοσμηματοποιός NadiaBele φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες της
Η κοσμηματοποιός NadiaBele φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες της / Φωτογραφία: Χάρης Εργατίδης
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;

Ο ελεύθερος χρόνος είναι για να μένει ελεύθερος! Φροντίζω να τον εξασφαλίζω καθημερινά γιατί έχω ανάγκη από στιγμές ανεμελιάς μέσα στη μέρα. Οι ρυθμοί μου είναι απίστευτα έντονοι, μα συνάμα συναρπαστικοί. Είναι ο τρόπος ζωής που έχω δημιουργήσει, και πραγματικά απολαμβάνω όλα όσα κάνω μέσα στις φουλ γεμάτες μέρες μου. Όμως χρειάζομαι λίγες ώρες στο σπίτι (είναι το μέρος που αισθάνομαι πως η ψυχή μου παίρνει βαθιές ανάσες) χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα.

Τι ρόλο παίζουν τα social media στη ζωή σας;

Τα social media τα αγαπώ. Είναι το πιο άμεσο μέσο που διαθέτω για να επικοινωνώ με τους followers μου. Κι αυτή την επικοινωνία τη διατηρώ και την απολαμβάνω. Εισπράττω πολλή αγάπη καθημερινά και φροντίζω όσο μπορώ να απαντώ η ίδια σε όλα τα σχόλια και τα inbox μηνύματα, όμως κάποιες φορές είναι αδύνατον λόγω του μεγάλου όγκου και με βοηθούν κι οι συνεργάτες μου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

Προτιμώ να μην αποκαλύπτω τα σχέδια μου πριν υλοποιηθούν. Πιστεύω πως την ενέργειά μας τη χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας κι όχι για να επικοινωνούμε αυτά που σχεδιάζουμε πριν τα πραγματοποιήσουμε. Σας διαβεβαιώ πως όλο καινούργια επόμενα σχέδια έχω. Πολλά και μεγαλεπήβολα! Κι όταν με το καλό τα πραγματοποιήσω, εδώ θα είμαστε να τα μοιραστώ μαζί σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πού μπορεί να βρει κανείς τις δημιουργίες σας;

Τις δημιουργίες μου τις βρίσκετε στο ατελιέ μου (κατόπιν ραντεβού) όπου φροντίζω να σας υποδέχομαι προσωπικά και να αφιερώνω τον χρόνο που χρειάζεται σε καθεμία και καθέναν από 'σας για να σχεδιάσουμε μαζί ένα μοναδικό κόσμημα by NadiaBele όπως ακριβώς το επιθυμείτε και το έχετε ονειρευτεί!

www.nadiabele.com
•Instagram: @nadiabelejewels
•Fb page: Nadia Bele (εικαστικό κόσμημα),
•Youtube: Nadia Bele

*για επικοινωνία: 6937898133, info@nadiabele.com & nadiabele@gmail.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ