Η μεταμόρφωση της Λόρεν Σάντσεθ: Από σταρλετίτσα, στην αγκαλιά του Τζεφ Μπέζος -Αγνώριστη σε παλιές φωτό - iefimerida.gr

Η μεταμόρφωση της Λόρεν Σάντσεθ: Από σταρλετίτσα, στην αγκαλιά του Τζεφ Μπέζος -Αγνώριστη σε παλιές φωτό

Η Λόρεν Σάντσεθ
Η Λόρεν Σάντσεθ/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από εκκολαπτόμενη τηλεοπτική σταρ που προσπαθούσε απεγνωσμένα να μπει στη βιομηχανία, η Λόρεν Σάντσεθ είναι πλέον ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στον πλανήτη, χάρη στη σχέση της και τον αρραβώνα της με τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

Μόλις αυτή την εβδομάδα, η 53χρονη Λόρεν Σάντσεθ έγινε εξώφυλλο σε ένα από τα πιο περιζήτητα περιοδικά στον κόσμο της μόδας, τη Vogue, και γιόρτασε τον αρραβώνα της με τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς όμως από μια σταρλετίτσα κατάφερε να συναναστρέφεται με την ελίτ του κόσμου; Αν και το ειδύλλιο με τον Μπέζος σίγουρα εδραίωσε το κύρος της, η άνοδος της Λόρεν Σάντσεθ στην κορυφή ξεκίνησε στην πραγματικότητα πολύ πριν γνωριστούν.

Το όνειρο να γίνει αεροσυνοδός - Γιατί διακόπηκε απότομα

Η Λόρεν μεγάλωσε στο Αλμπουκέρκε του Νέου Μεξικού. Έχει την αμερικανική υπηκοότητα ωστόσο, η καταγωγή της φαίνεται να είναι από το Μεξικό. Ο πατέρας της, Ρέι εργαζόταν ως εκπαιδευτής πτήσεων και μηχανικός ενώ για την μητέρα της Ελεανόρ, ελάχιστα είναι γνωστά. Πιθανότατα έμενε στο σπίτι για να φροντίζει τα τρία της παιδιά, την Λόρεν, τον Μάικλ και την Έλενα.

Η Λόρεν ονειρευόταν να γίνει δημοσιογράφος από μικρή ηλικία – αλλά επειδή υπέφερε από μη διαγνωσμένη δυσλεξία σε όλη την παιδική της ηλικία, άρχισε να πιστεύει ότι δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Αντ’ αυτού, αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει αεροσυνοδός και σε ηλικία 18 ετών, αφού τελείωσε το λύκειο, μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου έκανε αίτηση για δουλειά ως αεροσυνοδός της Southwest Airlines.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Λόρεν Σάντσεθ με μπικίνι σε νεαρή ηλικία
Η Λόρεν Σάντσεθ με μπικίνι σε νεαρή ηλικία

Ωστόσο, επειδή ζύγιζε λίγο παραπάνω από 55 κιλά, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στη Wall Street Journal, αναγκάστηκε να ανέβει σε μια ζυγαριά – μια συνήθης πρακτική για τις αεροσυνοδούς εκείνη την εποχή – και τελικά δεν πήρε τη δουλειά επειδή της είπαν ότι ήταν χοντρή.
«Τότε, σε ζύγιζαν κι εγώ ήμουν 55 κιλά. Μου είπαν: ‘Πρέπει να είσαι 52’» θυμάται.

Η ανακάλυψη της δυσλεξίας

Αβέβαιη για το πού να στραφεί, η συντετριμμένη Λόρεν Σάντσεθ αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία και γράφτηκε στο κολέγιο El Camino στο Torrance της Καλιφόρνια. Εκεί, ανακάλυψε εκ νέου την αγάπη της για τη δημοσιογραφία, αφότου ένας καθηγητής την ενθάρρυνε να εξεταστεί για μαθησιακές δυσκολίες και τελικά ανακάλυψε ότι έπασχε από δυσλεξία.

«Ο καθηγητής μου είπε: ‘Δεν είσαι χαζή. Είσαι απλά δυσλεκτική. Άσε με να σου δώσω εργαλεία για το πώς να γράφεις» εξήγησε, προσθέτοντας πως ο δάσκαλός της της χάρισε ένα λεξικό τσέπης για να το έχει πάντα μαζί της. «Μου άλλαξε τη ζωή. Από μια μέτρια μαθήτρια, κατάφερα να πάρω υποτροφία για το USC».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καριέρα στη δημοσιογραφία

Τότε, έκανε μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως βοηθός γραφείου στην ειδησεογραφική εταιρεία KCOP-TV με έδρα το Λος Άντζελες. Το 1994 εγκατέλειψε τις σπουδές της για να ακολουθήσει την καριέρα της ως δημοσιογράφος με πλήρη απασχόληση, όταν της προσφέρθηκε δουλειά στο KTVK στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η Λόρεν Σάντσεθ την εποχή που ήταν δημοσιογράφος στο Extra
Η Λόρεν Σάντσεθ την εποχή που ήταν δημοσιογράφος στο Extra

Εκείνη την εποχή πέρασε επίσης από οντισιόν για μια θέση στο τοκ σόου The View, και όταν δεν πήρε το ρόλο, παραδέχτηκε ότι ήταν μια από τις «πιο καταστροφικές μέρες της ζωής της».

Ο δρόμος οδήγησε την Λόρεν Σάντσεθ στην παρουσίαση του «Good Day LA» για έξι χρόνια, προτού ξεκινήσει τη δική της εταιρεία αεροφωτογραφιών και παραγωγή με την ονομασία Black Ops Aviation.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τι ασχολείται σήμερα η Λόρεν Σάντσεθ;

Όσο για το τι κάνει τώρα; Εστιάζει μεγάλο μέρος του χρόνου της στη φιλανθρωπία και είναι αντιπρόεδρος ου Bezos Earth Fund - ενός οργανισμού που ξεκίνησε από τον σύντροφό της και είναι αφιερωμένος στην «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία της φύσης».

Επίσης, εργάζεται για τη συγγραφή του πρώτου της παιδικού βιβλίου με τίτλο «Flynn, The Fly Who Flew», πρόσφατα ίδρυσε μια άλλη εταιρεία παραγωγής με όνομα «Adventure & Fellowship» και βρίσκεται στη μέση του σχεδιασμού μιας αποστολής στο διάστημα μόνο για γυναίκες με την εταιρεία κατασκευής διαστημικών προϊόντων Blue Origin του Τζεφ Μπέζος για τις αρχές του 2024.

Και μέσα σε όλα αυτά, έχει έντονο πάθος για τις πτήσεις – έχει άδεια πιλότου ελικοπτέρου από το 2016 – κάτι που κάποτε χαρακτήρισε ως «κάλεσμά» της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αγώνας για την εύρεση της αγάπης – Οι αποτυχημένοι γάμοι και αρραβώνες

Πριν γνωρίσει τον Τζεφ Μπέζος, η Λόρεν Σάντσεθ έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στην αναζήτηση της αγάπης, γεμάτο από πολλαπλούς αποτυχημένους γάμους και αρραβώνες.

Το πρώτο της αγόρι ήταν ο αθλητικός παρουσιαστής Ρόρι Μάρκας, τον οποίο γνώρισε κατά τη διάρκεια των σπουδών της όταν έκανε πρακτική άσκηση σε τηλεοπτικό σταθμό του Λος Άντζελες. Οι δυο τους μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν, αλλά σύμφωνα με το Page Six, τελικά τον παράτησε όταν άλλαξε δουλειά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο σύντροφός της την κατηγορούσε για απιστία

Στη συνέχεια, άρχισε να βγαίνει με τον αστέρα του NFL, Άντονι Μίλερ, μετά τη γνωριμία τους στο Super Bowl το 1996, όταν εκείνος έπαιζε για τους Denver Broncos κι εκείνη ήταν ανερχόμενη τηλεοπτική ρεπόρτερ. Το ζευγάρι ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια – και αρραβωνιασμένη για 1,5 – πριν τελικά η Λόρεν Σάντσεθ τον χωρίσει.

Μιλώντας το 2019 για τη σχέση τους στην Daily Mail, ο Μίλερ ισχυρίστηκε ότι τον απάτησε. «Δεν μπορούσα πραγματικά να την εμπιστευτώ» ισχυρίστηκε. «Γυρνούσε. Με απατούσε με άλλους άνδρες. Το ανακάλυψα όταν κοίταξα το ημερολόγιό της και έμαθα περισσότερα αφότου χώρισα μαζί της». Αποκάλεσε επίσης την Λόρεν «πολύ φτηνή» καθώς «ήθελε να πληρώνω εγώ τα πάντα».

«Έβγαζε καλά λεφτά τότε, κάνοντας ρεπορτάζ για το Extra και το Fox Sports News, αλλά δεν της άρεσε να πληρώνει».

H Λόρεν Σάντσεθ με τον ηθοποιό Χένρι Χένρι Σίμονς - Ελάχιστα είναι γνωστά για τη σχέση τους
H Λόρεν Σάντσεθ με τον ηθοποιό Χένρι Σίμονς - Ελάχιστα είναι γνωστά για τη σχέση τους
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον της Λόρεν Σάντσεθ αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς του Μίλερ, επιμένοντας πως εκείνος ήταν που την απάτησε. Οι εν λόγω γνώστες αποκάλεσαν επίσης τον αθλητή «καιροσκόπο» που μίλησε για τη σχέση τους δύο δεκαετίες αργότερα, αμέσως μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Τζεφ Μπέζος.

Μετά τον Μίλερ πάντως, η Λόρεν Σάντσεθ ξεκίνησε μια σχέση με τον ποδοσφαιριστή Τόνι Γκονζάλες. Μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Νίκο Γκονζάλες το 2002, πριν χωρίσουν.

Η Λόρεν Σάντσεθ με τον σύζυγό της Πάτρικ Γουάιτσελ
Η Λόρεν Σάντσεθ με τον σύζυγό της Πάτρικ Γουάιτσελ

Στη συνέχεια, η Λόρεν ερωτεύτηκε τον ατζέντη του Χόλιγουντ και συνιδρυτή του πρακτορείου ταλέντων Endeavor, Πάτρικ Γουάιτσελ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 και απέκτησαν έναν γιο, τον Ιβάν Γουάιτσελ το 2006 και μια κόρη, την Ελεανός Γουάιτσελ το 2008.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν μαζί για περισσότερο από μία δεκαετία μέχρι που η σχέση της με τον Τζεφ Μπέζος ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2019.

Η περιπετειώδης σχέση της Λόρεν Σάντσεθ με τον Τζεφ Μπέζος - Οι κατηγορίες για εκβιασμό

Αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς άρχισαν να βγαίνουν, το ειδύλλιο της Σάντσεθ και του Μπέζος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από το National Enquirer τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ήταν και οι δύο παντρεμένοι με τους νυν πρώην τους. Αμέσως μετά την αποκάλυψη, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας χώρισε από την επί 25 και πλέον χρόνια σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Μακένζι Σκοτ, ενώ η Λόρεν εγκατέλειψε τον σύζυγό της, Πάτρικ.

Τότε το δημοσίευμα – βόμβα ισχυριζόταν πως στην μέχρι τότε 8μηνη σχέση τους, «ο Μπέζος ταξίδευε με την ερωμένη του σε εξωτικούς προορισμούς με το ιδιωτικό του τζετ, της έστελνε πρόστυχα μηνύματα και ερωτικές selfies και είχαν μυστικά ραντεβού σε παμπάλαια ιδιωτικά κτήματα». Το δημοσίευμα πρόσθετε ότι τους είχε παρακολουθήσει «σε πέντε πολιτείες και 40.000 μίλια, ακολουθώντας τους σε ιδιωτικά τζετ, φανταχτερές λιμουζίνες, βόλτες με ελικόπτερο, ρομαντικές πεζοπορίες, κρυψώνες σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, και ‘ποιοτικό χρόνο’ σε κρυφές ερωτικές φωλιές».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την αποκάλυψη, ο Μπέζος έστειλε μια επιστολή στον CEO του εντύπου Ντέιβιντ Πέκερ, κατηγορώντας την εταιρεία για εκβιασμό. «Αντί να συνθηκολογήσω με τον εκβιασμό, αποφάσισα να δημοσιεύσω ακριβώς αυτό που μου έστειλαν, παρά το προσωπικό κόστος και την ντροπή που απειλούν να προκαλέσουν» έγραψε.

«Μετά τη δημοσίευση προσωπικών γραπτών μηνυμάτων μου στο National Enquirer, προσέλαβα ερευνητές για να μάθω πώς αποκτήθηκαν αυτά τα κείμενα και να προσδιορίσω τα κίνητρα για τις πολλές ασυνήθιστες ενέργειες που έγιναν από το Enquirer. Στη συνέχεια, μας προσέγγισαν με μια προσφορά. Είπαν ότι είχαν κι άλλα μηνύματα και φωτογραφίες μου που θα δημοσίευαν αν δεν σταματούσαμε την έρευνά μας».

«Αν στη θέση μου δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτού του είδους τον εκβιασμό, πόσοι άνθρωποι μπορούν;» πρόσθεσε ο Τζεφ Μπέζος. « Φυσικά και δεν θέλω να δημοσιεύονται προσωπικές φωτογραφίες, αλλά δεν θα συμμετάσχω επίσης στη γνωστή πρακτική τους για εκβιασμούς, πολιτικές χάρες, πολιτικές επιθέσεις και διαφθορά. Προτιμώ να σηκωθώ όρθιος, να γυρίσω αυτό το κούτσουρο και να δω τι θα βγει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άγνωστο το πόσο καιρό είναι μαζί Μπέζος - Σάντσεθ

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεθ, λέγεται ότι ο σύζυγός της, Πάτρικ, ήταν αυτός που τους σύστησε σε ένα πάρτι των στούντιο της Amazon για την ταινία « Manchester By the Sea» το 2016. Στη συνέχεια, η ομάδα παραγωγής της προσλήφθηκε για να τραβήξει υλικό για την εταιρεία πυραύλων του Μπέζος, Blue Origin, το 2018.

«Ο Πάτρικ και η Λόρεν συναναστρέφονται με τον Τζεφ Μπέζος και τη σύζυγό του εδώ και μερικά χρόνια, επειδή και οι δύο έχουν σπίτια στο Σιάτλ» δήλωσε μια πηγή στο Page Six μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι το ξεκίνημα της σχέσης τους καλύφθηκε από κατηγορίες για εκβιασμούς, ισχυρισμούς για απιστία και μια εκρηκτική σχέση, το ζευγάρι δεν φάνηκε να επηρεάζεται. Είναι πιο καλά από ποτέ, με την Λόρεν Σάντσεθ να πιστώνεται την μεταμόρφωση του Μπέζος, και το ζευγάρι να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ