Το National Enquirer πλήρωσε 200.000 δολάρια στον αδερφό της ερωμένης του Μπέζος για τα ροζ μηνύματα - iefimerida.gr

Το National Enquirer πλήρωσε 200.000 δολάρια στον αδερφό της ερωμένης του Μπέζος για τα ροζ μηνύματα

Ο Τζεφ Μπέζος με την ερωμένη του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο Τζεφ Μπέζος μπορεί να πίστευε πως το θέμα με το διαζύγιό του και την ερωμένη του, θα έπαυε να απασχολεί πλέον τα ταμπλόιντς, η Wall Street Journal αποκάλυψε πως το National Enquirer κατέβαλε 200.000 δολάρια στον αδερφό της ερωμένης του ιδρυτή του Amazon, για τα ροζ μηνύματα που αντάλλασαν.

To National Enquirer, ένα αμερικανικό εβδομαδιαίο σκανδαλοθηρικό ταμπλόιντ, είχε δημοσιεύσει στα τέλη Ιανουαρίου τα φλογερά μηνύματα που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του Μπέζος και Λόρεν Σάντσεθ, της πρώην τηλεοπτικής παρουσιάστριας με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Η πέτρα του σκανδάλου ή καλύτερα του διαζυγίου, Λόρεν Σάντσεθ
Ο Τζεφ Μπέζος με την πρώην σύζυγό του, Μακένζι

Ο Τζεφ Μπέζος στις αρχές της χρονιάς ανακοίνωσε το διαζύγιό του με την εδώ και 25 χρόνια σύζυγό του Μακένζι προκαλώντας μεγάλη έκπληξη σε όλο τον κόσμο, που τους θεωρούσε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.
Και λίγο αργότερα, το National Enquirer δημοσιοποίησε τα ροζ μηνύματα που αντάλλασσε ο ιδρυτής του Amazon με την ερωμένη του, Λορίν Σάντσεθ.

Τώρα η Wall Street Journal αποκαλύπτει πως το σκανδαλοθηρικό περιοδικό είχε πρόσβαση στα μηνύματα αυτά, χάρη στον αδερφό της Λόρεν, Μάικλ Σάντσεθ, υποστηρικτή του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο και πλήρωσε 200.000 δολάρια. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξαν και οι ιδιωτικοί ερευνητές που εργάζονταν για τον Τζεφ Μπέζος από τις αρχές Φεβρουαρίου, προκειμένου να βρουν ποιος τα έδωσε στη δημοσιότητα.


Ο Γκέιβιν ντε Μπέικερ, ο ερευνητής στον οποίο ανέθεσε ο Μπέζος να βρει τις πηγές του National Enquirer, είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Daily Beast ότι σοβαρές εκδοχές έδειχναν πολιτικά κίνητρα. Επίσης, τον περασμένο μήνα, ο Τζεφ Μπέζος κατηγόρησε την μητρική του Enquirer για «προσπάθειες εκβιασμού». Όπως είχε δηλώσει, το ταμπλόιντ απείλησε να δημοσιεύσει «πολλές οικείες φωτογραφίες του» συμπεριλαμβανομένων και «selfies κάτω από την ζώνη» εάν δεν έδινε τέλος στην έρευνα σχετικά με την εταιρεία και τους υποτιθέμενους πολιτικούς δεσμούς. (Να σημειωθεί πως ο Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είναι ιδιοκτήτης της Washington Post, της εφημερίδας που ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλεί εχθρό του λαού).

Ο αδερφός της Λόρεν Σάντσεθ, Μάικλ ήταν αυτός που έδωσε στο National Enquirer τα ροζ μηνύματα που αντάλλασε το ζευγάρι

Ο Σάντσεθ από την πλευρά του, ένας κυνηγός ταλέντων, πάντως και σύμφωνα με την Wall Street Journal αρνήθηκε πως έστειλε τις «πολλές selfies των γεννητικών οργάνων» του Μπέζος που ισχυρίζεται το Enquirer πως έχει στην κατοχή του.

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ