Να γιατί έθαψαν τον Μάικλ Τζάκσον σε χρυσό φέρετρο μέσα σε τσιμεντένιο μπλοκ - iefimerida.gr

Να γιατί έθαψαν τον Μάικλ Τζάκσον σε χρυσό φέρετρο μέσα σε τσιμεντένιο μπλοκ

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον ανησυχούσε τόσο πολύ για την διατήρηση της σορού του μετά τον θάνατό του, ώστε αποφάσισαν να τον θάψουν μαζί με το επίχρυσο φέρετρό του μέσα σ’ ένα τσιμεντένιο μπλοκ!

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του «βασιλιά της Ποπ», η φήμη του οποίου έχει αμαυρωθεί από τις ανατριχιαστικές καταγγελίες περί παιδεραστίας, ορισμένες από τις οποίες περιλαμβάνονταν στο ντοκιμαντέρ “Leaving Neverland” («Αφήνοντας τη Χώρα του Ποτέ») που προβλήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σ' ένα επίχρυσό φέρετρο σαν κι αυτό με βελούδινη επένδυση τοποθετήθηκε η σορός του Μάικλ Τζάκσον.
Σ' ένα επίχρυσό φέρετρο σαν κι αυτό με βελούδινη επένδυση τοποθετήθηκε η σορός του Μάικλ Τζάκσον / Φωτογραφία: Promethean

Μετά τον θάνατο του Τζάκσον, που άφησε την τελευταία του πνοή στα 50 του χρόνια από υπερβολική δόση Propofol, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ και θρήνο, η οικογένειά του του επεφύλαξε μια επιβλητική κηδεία φροντίζοντας για τη διατήρηση της σορού του.

Ο Μάικλ Τζάκσον λίγους μήνες πριν τον θάνατό του το 2009 / Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
Ο Μάικλ Τζάκσον λίγους μήνες πριν τον θάνατό του το 2009 / Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ

Ο τραγουδιστής ετάφη με το κοστούμι που φορούσε επί σκηνής μαζί με τα διάσημα, λευκά γάντια του, σ’ ένα επίχρυσο φέρετρο αξίας περίπου 23.000 δολαρίων. Αλλά επειδή οι συγγενείς του φοβούνταν μήπως πλιατσικολόγοι και τυμβωρύχοι επιχειρήσουν να ανοίξουν τον τάφο του, πήραν την απόφαση να τοποθετήσουν το φέρετρο σ’ ένα τσιμεντένιο μπλοκ, προτού γίνει η ταφή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η νεκροφόρα που μετέφερε το φέρετρο με τη σορό του Μάικλ Τζάκσον / Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
Η νεκροφόρα που μετέφερε το φέρετρο με τη σορό του Μάικλ Τζάκσον / Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ

Μέσα στο φέρετρο τα παιδιά του, ο 12χρονος Πρινς Μάικλ, η 11χρονη Πάρις και η επτάχρονη τότε Μπλάνκετ, του άφησαν σημειώματα, που έγραφαν: «Μπαμπά σ’ αγαπούμε. Μας λείπεις», όπως αποκάλυψε ο αδελφός του Τζάκσον, Μάρλον. Ο ίδιος είπε ότι στο κεφάλι του αδελφού του είχε τοποθετηθεί μια ειδική περούκα για να πέφτουν στους ώμους του κυματιστά μαλλιά, ενώ ένας μακιγιέρ ανέλαβε να βάψει το πρόσωπό του, σαν να ήταν έτοιμος να βγει για τελευταία φορά στη σκηνή να τραγουδήσει. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν αισθητήρες, συνδεδεμένοι με κάμερες ασφαλείας, που ενεργοποιούνταν για να προειδοποιήσουν τους φύλακες για τυχόν απόπειρα παραβίασης.

ο παρεκκλήσιο στο Forest Lawn του Γκλέντεϊλ, της Καλιφόρνια, όπου ετάφη ο Μάικλ Τζάκσον.
Το παρεκκλήσιο στο Forest Lawn του Γκλέντεϊλ, της Καλιφόρνια, όπου ετάφη ο Μάικλ Τζάκσον / Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ