Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον – Ο «λευκός» γάμος με τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, οι σχέσεις με γυναίκες για το θεαθήναι - iefimerida.gr

Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον – Ο «λευκός» γάμος με τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, οι σχέσεις με γυναίκες για το θεαθήναι

O Μάικλ Τζάκσον και η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ το 1994 (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε πει σ’ ένα από τα ανήλικα αγόρια, που καταγγέλλουν ότι τα βίαζε συστηματικά, ότι οι σχέσεις του με γυναίκες ήταν μόνον για το θεαθήναι, ένα «σόου» σχεδιασμένο για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης.

Όπως αποκαλύπτει ο Τζέιμς Σέιφτσακ στο δεύτερο μέρος του πολύκροτου ντοκιμαντέρ “Leaving Neverland” ο βασιλιάς της ποπ τον είχε προειδοποιήσει , ότι θα πρέπει να βγαίνει και με γυναίκες ή να δίνει την εντύπωση ότι έχει σχέσεις μαζί τους, αλλά όλα αυτά δεν ήταν παρά ένα σόου, που κατέστη ακόμη πιο αναγκαίο όταν κατατέθηκε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική επίθεση εις βάρος ενός άλλου αγοριού, του Τζόρνταν Τσάντλερ και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε συμβιβασμό καταβάλλοντας, σύμφωνα με φήμες, 23 εκατομμύρια δολάρια.

O Μάικλ Τζάκσον με τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού "You Are Not Alone" το 1995 (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)

Τότε ήταν που ο Τζάκσον προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, παντρεύτηκε το 1994 τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και για να μη βγουν στη φόρα οι σχέσεις παιδεραστίας με ανήλικα αγόρια, άρχισε να απομακρύνεται από την οικογένεια του Σέιφτσακ και τον ίδιο, αφού προηγουμένως τους είχε αγοράσει ένα σπίτι για να τους ανταμείψει που κατέθεσαν υπέρ του στη δίκη για την υπόθεση Τσάντλερ και είχε ενθαρρύνει τον μικρό να παρατήσει το σχολείο και να κυνηγήσει το όνειρό του, υποσχόμενος ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο Τζέιμς Σέιφτσακ (Φωτογραφία: ΑΡ)

«Τηλεφωνούσε μια στο τόσο. Μου χάρισε ένα αυτοκίνητο όταν έκλεισα τα 16. Μου άρεσε η κινηματογραφία και με έστειλε σε ειδικά μαθήματα», λέει ο Σέιφτσακ στο ντοκιμαντέρ, αναφερόμενος στη σχέση του με τον τραγουδιστή, όταν μπήκε στην εφηβεία. Εκείνη την εποχή ήταν που τον προέτρεψε να εγκαταλείψει το λύκειο. «Μου έλεγε ότι δεν χρειάζομαι το σχολείο, ότι ουδείς απ’ όσους κατάφεραν κάτι στη ζωή τους πήγαν στο σχολείο. Μίλησε μάλιστα και στους γονείς μου γιατί ήμουν σε κάποιες προχωρημένες τάξεις και τους έπεισε να με αποσύρουν, λέγοντάς τους “μην ανησυχείτε, εγώ είμαι εδώ”».

Όμως δεν του στάθηκε πολύ, αφού μεσολάβησε ο γάμος με τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. «Σε έκανε να εξαρτάσαι απ’ αυτόν, όπως όταν μου είπε να μην σπουδάσω γιατί θα με φρόντιζε εκείνος. Και μετά απομακρύνθηκε κι αυτό εκτροχίασε τη ζωή μου, ήμουν σαν χαμένος».

Η οικογένεια Σέιφτσακ, την εποχή που ο Τζάκσον υποσχόταν ότι θα είναι στο πλευρό τους (Φωτογραφία: HBO)

Όπως λέει ο Σέιφτσακ, η μητέρα του, Στέφανι, δεν αντιλήφθηκε αρχικά ότι ο τραγουδιστής τους χάρισε τα δανεικά που του είχαν ζητήσει για να αγοράσουν σπίτι, επειδή κατέθεσε η οικογένεια υπέρ του στη δίκη. Της είχε πει ότι δεν εξοργίστηκε με τον Τζόρνταν Τσάντλερ, που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση, αλλά με τον πατέρα του παιδιού, που ήταν «διψασμένος για χρήμα».

Όταν όμως ο Τζάκσον έκοψε τους δεσμούς του με την οικογένεια Σέιφτσακ, επτά χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, έπαθαν σοκ.

«Με πήρε μια μέρα και μου είπε “Στέφανι, δεν θα μπορώ να βρισκόμαστε τόσο συχνά. Κατέβασε το ακουστικό, πήγα στον άνδρα μου και του είπα: “μόλις μας παράτησε”», λέει η Στέφανι. «Ήταν ένα αίσθημα απόλυτου κενού»...


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ