Αυτός ο 24χρονος έγινε δισεκατομμυριούχος μέσα σε μια μέρα! Δείτε πώς [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός ο 24χρονος έγινε δισεκατομμυριούχος μέσα σε μια μέρα! Δείτε πώς [εικόνες]

Ο Ερι Τσε
Ο Ερι Τσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 24 του ο Ερι Τσε διασκεδάζει σε πάρτι με την Ριάνα και την Μπέλα Χαντίντ και ζει την ζωή ενός... δισεκατομμυριούχου!

Ενας 24χρονος μπορεί να καυχιέται ότι έγινε μέσα σε μια μέρα, την περασμένη Τρίτη, δισεκατομμυριούχος.

Ο λόγος για τον Έρικ Τσε από το Χονγκ Κονγκ ο οποίος είναι γνωστός για την κοσμική ζωή του και πόζαρε, μάλιστα, στο παρελθόν, με τα διάσημα μοντέλα Μπέλα Χαντίντ και Λίλι Άντριτζ σε ένα πάρτι της εταιρείας Bulgari στην Βενετία. Και μόλις λίγους μήνες αργότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την τραγουδίστρια Ριάνα, στην Νέα Υόρκη, γράφοντας στην λεζάντα: «Πάρτι με το είδωλό μου». Έχει επίσης δημοσιεύσει φωτογραφίες με μερικούς από τους πιο εξέχοντες αθλητές στην Κίνα, όπως ο ολυμπιονίκης Σουν Γιανγκ και ο διάσημος μπασκετμπολίστας Γιάο Μινγκ, ενώ έχει γνωρίσει την πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλέν, την πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι και έχει στενούς δεσμούς με Κινέζους πολιτικούς.

Ο 24χρονος που έγινε δισεκατομμυριούχος μέσα σε μια μέρα

Εδώ και λίγες ώρες, ο εν λόγω νεαρός μπορεί να καυχιέται ότι έγινε διαεκατομμυριούχος σε μια μέρα. Δείτε πώς έγινε αυτό, στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ