Οι δύο Ελληνες που συγκίνησαν τη Σουηδία -Μαγείρεψαν και μετέφεραν οι ίδιοι το φαγητό σε γιατρούς και νοσηλευτές - iefimerida.gr

Οι δύο Ελληνες που συγκίνησαν τη Σουηδία -Μαγείρεψαν και μετέφεραν οι ίδιοι το φαγητό σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ελληνες στη Σουηδία
Οι δύο φίλοι που έγιναν θέμα συζήτησης στα σουηδικά ΜΜΕ/Φωτογραφία: Facebook-IZI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα συζήτησης στα σουηδικά ΜΜΕ έχουν γίνει δύο Ελληνες που ζουν στη Στοκχόλμη οι οποίοι πήραν πρωτοβουλία και μαγείρεψαν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Καθώς και οι δύο, o Πολυχρόνης και ο Αναστάσιος, διάβαζαν καθημερινά ότι γιατροί και νοσηλευτές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στον Huddinge, δεν σιτίζονταν σωστά λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος των τελευταίων εβδομάδων και των εξαντλητικών συνθηκών εργασίας, αποφάσισαν να λάβουν δράση.

Χρειάστηκαν 12 ώρες σκληρής εργασίας για να προετοιμάσουν περί τα 300 γεύματα. Σχολαστικά μπήκαν σε πακέτα μιας χρήσης και μεταφέρθηκαν από τους ίδιους στον χώρο του νοσοκομείου. Εκεί ωστόσο τους περίμενε μια ευχάριστη και συγκινητική συνάμα έκπληξη. Όλο το προσωπικό ήταν ενημερωμένο για την κίνησή τους αυτή....

Διαβάστε πώς οι δύο Ελληνες συγκίνησαν τη Σουηδία, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κορωνοϊός Σουηδία Έλληνες Φαγητό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ