The Chairman: Γιατί αυτό το εστιατόριο ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της Ασίας για το 2021 [βίντεο] - iefimerida.gr

The Chairman: Γιατί αυτό το εστιατόριο ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της Ασίας για το 2021 [βίντεο]

Πιάτο του The Chairman
Φωτογραφία: Facebook/The Chairman
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μια ταραχώδη χρονιά -και- για την εστίαση, το The World’s 50 Best δημοσιοποίησε τις λίστες του για τα καλύτερα εστιατόρια του 2021.

Σύμφωνα με το Bloomberg, στη φετινή κατάταξη των 50 «χρυσών» εστιατορίων της Ασίας υπάρχουν πολλοί νεοεισερχόμενοι, που αξιοποίησαν το διάστημα του lockdown για να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους. Στη λίστα υπάρχουν εστιατόρια από πολλές ασιατικές χώρες, όμως η κορυφή ανήκει σε έναν: Στο The Chairman. Πρόκειται για ένα -σχετικά μικρό- εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ το οποίο εξειδικεύεται στην καντονέζικη κουζίνα.

Γιατί το The Chairman είναι το κορυφαίο εστιατόριο της Ασίας

Ο ιδιοκτήτης Ντάνι Γιπ δήλωσε ότι με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έχασε τον ύπνο του για δυο μέρες. Ποια είναι όμως τα «μυστικά» του The Chairman;

Δείτε στο economistas το αφιέρωμα του Bloomberg στο κορυφαίο εστιατόριο της Ασίας, τα «χρυσά» πιάτα του και τα μυστικά που το οδήγησαν στην κορυφή το 2021.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ