Η ζωή με έναν serial killer: Η απίστευτη ιστορία Βρετανής που ζούσε τρία χρόνια εν αγνοία της με έναν δολοφόνο - iefimerida.gr

Η ζωή με έναν serial killer: Η απίστευτη ιστορία Βρετανής που ζούσε τρία χρόνια εν αγνοία της με έναν δολοφόνο

H Ντέλια Μπάλμερ με τον Τζον Σουίνι, που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ένας serial killer
H Ντέλια Μπάλμερ με τον Τζον Σουίνι, που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ένας serial killer
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τρομακτική ιστορία μιας νοσοκόμας στη Βρετανία που συζούσε εν αγνοία της επί τρία χρόνια με έναν serial killer και γλίτωσε από τύχη, έρχεται να αφηγηθεί ένα νέο ντοκιμαντέρ του βρετανικού δικτύου ITV.

Πρόκειται για την ιστορία της πρώην νοσοκόμας Ντέλια Μπάλμερ, που γλίτωσε το 1994 από του Χάρου τα δόντια, αφού για μόλις δύο εκατοστά δεν έπληξαν ζωτικά της όργανα τα χτυπήματα από το τσεκούρι του σαδιστή συντρόφου της Τζον Σουίνι, δολοφόνου δύο ακόμη γυναικών και υπόπτου για τη δολοφονία κι άλλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωριμία με τον serial killer

H Μπάλμερ είχε γνωρίσει τον ξυλουργό από το Λίβερπουλ σε μια παμπ στο Camden, στο βόρειο Λονδίνο, και τους ένωσε η αγάπη τους για τα ταξίδια. Εκείνη την εποχή ούτε που της περνούσε από το μυαλό ότι ο άνδρας με τον οποίο ξεκινούσε ερωτική σχέση ήταν ένας serial killer, που είχε ήδη δολοφονήσει μια πρώην σύντροφό του - το πρώην μοντέλο από το Οχάιο των ΗΠΑ, Μελίσα Χάλστεντ, το πτώμα της οποίας διαμέλισε και πέταξε σε κανάλι του Ρότερνταμ - και αργότερα θα σκότωνε άλλη μία, την 31χρονη Πόλα Φιλντς, μητέρα τριών παιδιών που ζούσε στο βόρειο Λονδίνο.

Ο serial killer πέταξε τις σορούς της Μελίσα Χάλστεντ και τις Πόλα Φιλντς σε κανάλια στο Ρότερνταμ και το Λονδίνο
Ο serial killer πέταξε τις σορούς της Μελίσα Χάλστεντ και τις Πόλα Φιλντς σε κανάλια στο Ρότερνταμ και το Λονδίνο

Η Μπάλμερ αντιλήφθηκε ότι πιθανότατα θα είχε την ίδια τύχη με τα άλλα θύματα του συντρόφου της, όταν ανακάλυψε τρία χρόνια αργότερα κάτω από το κρεβάτι τους γάντια, ένα σεντόνι, σχοινί, πριόνι και ταινία που χρησιμοποιούσε ο κατά συρροή δολοφόνος για να φιμώνει τα θύματά του. «Ήταν εργαλεία για να ξεφορτωθεί ένα πτώμα, που προορίζονταν για μένα», είπε η γυναίκα, που έγραψε και βιβλίο το 2017 για όσα πέρασε στο πλευρό του Σουίνι με τίτλο “Living With A Serial Killer”

Τη βίαζε επί μία εβδομάδα

Με την ανατριχιαστική αυτή ανακάλυψη η γυναίκα άρχισε να ερμηνεύει υπό άλλο πρίσμα την κτητική συμπεριφορά του συντρόφου της, που γρήγορα μετατράπηκε σε απειλές ότι θα τη σκοτώσει και σε επιθέσεις, μέχρι που την έδεσε στο κρεβάτι και την κακοποιούσε σεξουαλικά επί μία εβδομάδα απειλώντας ότι θα της κόψει τη γλώσσα αν συνέχιζε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο ξυλουργός από το Μέρσεϊσαϊντ του Λίβερπουλ, Τζον Σουίνι
Ο ξυλουργός από το Μέρσεϊσαϊντ του Λίβερπουλ, Τζον Σουίνι

Στη διάρκεια αυτής της φρικτής δοκιμασίας της ήταν που ο serial killer της ομολόγησε ότι σκότωσε την Χάλστεντ και πέταξε τη σορό της σε κανάλι του Ρότερνταμ το 1990.

Η Μπάλμερ κατήγγειλε τον Σουίνι στην αστυνομία για τον εγκλεισμό της και τον βιασμό της επί μία εβδομάδα και μολονότι ο serial killer συνελήφθη και προφυλακίστηκε στη φυλακή Pentonville, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με εγγύηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παραλίγο μοιραία επίθεση

Εντόπισε αμέσως τα ίχνη της και της επιτέθηκε με ένα τσεκούρι κι ένα σφυρί – επίθεση κατά την οποία το θύμα έχασε ένα δάκτυλο και υπέστη αρκετά άλλα τραύματα. «Αυτό ήταν. Δεν θέλω να ζήσω άλλο. Δεν θέλω να ζω αυτή με οργή και πόνο», σκέφτηκε την ώρα εκείνη, όπως είπε αργότερα. Κι όταν ξύπνησε νοσηλευόμενη σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την παραλίγο μοιραία επίθεση, η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό της ήταν: Όχι! Είμαι ζωντανή. Και τώρα τι θα γίνει;».

Τα ίχνη του serial killer εξαφανίστηκαν για έξι χρόνια, διάστημα κατά το οποίο σκότωσε την Πόλα Φιλντς, η σορός της οποίας βρέθηκε στο κανάλι Regent’s του Λονδίνου, Άλλες τρεις γυναίκες, που ήταν γνωστό ότι είχε σχέσεις μαζί τους, εξαφανίστηκαν και δεν βρέθηκαν ποτέ. Τελικά ο Σουίνι καταδικάστηκε σε ισόβια το 2011 για τους δύο φόνους, αλλά για την Μπάλμερ ο εφιάλτης δεν τελείωσε. Όπως η ίδια είπε το 2017 για τον μανιακό σύντροφό της στην εφημερίδα The Mirror: «Ήθελε να πεθάνω με πόνους. Το πέτυχε. Θα πεθάνω υποφέροντας σωματικά και ψυχικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ serial killer Βρετανία νοσοκόμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ