Βαν ντερ Βορμς: Η μυστικοπαθής οικογένεια των Ολλανδών που έγινε πλουσιότερη κατά 4 δισ. και κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουν τα λεφτά - iefimerida.gr

Βαν ντερ Βορμς: Η μυστικοπαθής οικογένεια των Ολλανδών που έγινε πλουσιότερη κατά 4 δισ. και κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουν τα λεφτά

Ολλανδία λιμάνι
Ολλανδία /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μυστικοπαθής οικογένεια Oλλανδών δισεκατομμυριούχων θα κλείσει το 2019 με επιπλέον 4 δισεκατομμύρια δολάρια στο οικογενειακό Trust τους μετά την πώληση της κατασκευαστικής γυαλιών GrandVision στην εταιρεία πίσω από τον Rayban αυτό το καλοκαίρι.

Οι Van der Vorms έχτισαν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους, ύψους 11,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων από μια γραμμή κρουαζιέρας που ο Willem Van der Vorms πώλησε στο Carnival για 625 εκατομμύρια δολάρια το 1988, σύμφωνα με τους The New York Times.

Τον Ιούλιο, οι Van der Vorms πούλησαν την GrandVision στην γαλλο-ιταλική αυτοκρατορία γυαλιών EssilorLuxottica για 7,3 δις ευρώ (8,1 δισεκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με το Bloomberg. Την εποχή εκείνη, στην οικογένεια ανήκε στο 77% της GrandVision και κέρδισε μέχρι και 4 δισεκατομμύρια δολάρια από την πώληση. H συνέχεια του άρθρου στο economistas.gr .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ