Ταξίδια, εμπειρίες ζωής πλουσίων -Οι παράξενοι προορισμοί των δισεκατομμυριούχων - iefimerida.gr

Ταξίδια, εμπειρίες ζωής πλουσίων -Οι παράξενοι προορισμοί των δισεκατομμυριούχων

Ταξίδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συλλέκτες εμπειριών φιλοδοξούν να μετατραπούν πολλοί δισεκατομμυριούχοι, και όχι μόνο, επιλέγοντας εναλλακτικούς προορισμούς για να ταξιδέψουν αδιαφορώντας για το κυνήγι της πολυτέλειας.

Η αναζήτηση νέων εμπειριών και περιπέτειας αποτελούν τους… ταξιδιωτικούς οδηγούς ολοένα και περισσότερων πλουσίων, γυρνώντας την πλάτη στις κλασικές επιλογές. Πάει καιρός εξάλλου που ο τουρισμός δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Στόχος των δισεκατομμυριούχων είναι η κατάκτηση του τίτλου του πολίτη του κόσμου και η επίδειξη του πλούτου τους μέσα από το ποστάρισμα μιας selfie στις πιο απίθανες γωνιές της γης.

Διαβάστε στο economistas.gr τους 15 εναλλακτικούς προορισμούς που επιλέγουν οι πολύ πλούσιοι με στόχο την περιπέτεια και τις νέες εμπειρίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ